Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Długie ładowanie mapy i zacinanie się turniejówek.

Bartek4175-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie! mogęcoś zrobić z długim ładowaniem mapy albo zacinaniem się turniejówek przy odliczaniu 321 ( po załadowaniu mapy kiedy katynułuj trzeba kliknąć

sygnatura.png

Opublikowano

Ładowanie map zależy od twojego procesora oraz dysku SSD. A przycinanie 321 chodzi ci jak zaczyna się następna runda czy ten ekran bo załadowaniu mapy?

załadowała się mapa i jest takie w lewym dolnym rogu odliczanie lub można kontynuuj kliknąć i wtedy czasem sie zacina :( juz mam 3 tygodnie bana pod rząd przez to 

sygnatura.png

Opublikowano

załadowała się mapa i jest takie w lewym dolnym rogu odliczanie lub można kontynuuj kliknąć i wtedy czasem sie zacina :( juz mam 3 tygodnie bana pod rząd przez to 

Podaj specyfikacje komputera. 

2a0c2mq.png

Opublikowano

Podaj specyfikacje komputera. 

Komputer słaby. I w środę zamówiłem dodatkowe 2gb ram :)

Mam ustawione komendy startowe, czyszczę regularnie ccleanerem, grafika niska na cs, 

jIi1HUc.png

qNalDEC.pngJoI554a.pngtRNnHNm.png

ram osiąga około 90% przy graniu, dlatego dokupuje drugą kość :) ( zbędne programy wyłączam podczas grania 

Jeszcze się właśnie nad dyskiem ssd zastanawiam :D

sygnatura.png

Opublikowano

Komputer słaby. I w środę zamówiłem dodatkowe 2gb ram :)

Mam ustawione komendy startowe, czyszczę regularnie ccleanerem, grafika niska na cs, 

jIi1HUc.png

qNalDEC.pngJoI554a.pngtRNnHNm.png

ram osiąga około 90% przy graniu, dlatego dokupuje drugą kość :) ( zbędne programy wyłączam podczas grania 

Jeszcze się właśnie nad dyskiem ssd zastanawiam :D

W sumie to nie wiem czemu masz takie problemy ... Mam podobny sprzęt i nie mam takich problemów. Kiedy ostatni raz robiłeś format ?

2a0c2mq.png

Opublikowano

W sumie to nie wiem czemu masz takie problemy ... Mam podobny sprzęt i nie mam takich problemów. Kiedy ostatni raz robiłeś format ?

coś w grudniu może przed jak wgrywałem win 7 64 bity :P teraz spróbuje trochę plików z dysku c przezucic na inny dysk :P ogólnie mam 40-60 fps ;p

dodam, że mapy tylko na turniejówkach się długo ładują

i mam pytanie :D

opłaca mi się wymienić procek na ten? + do tego jakies lepsze chłodzenie + nowa pasta termoprzewodząca i podkręcić do 3,2? :P

http://allegro.pl/intel-core-2-quad-q6600-2-40ghz-8mb-rev-g0-f-vat-i5281218186.html

sygnatura.png

Opublikowano

coś w grudniu może przed jak wgrywałem win 7 64 bity :P teraz spróbuje trochę plików z dysku c przezucic na inny dysk :P ogólnie mam 40-60 fps ;p

dodam, że mapy tylko na turniejówkach się długo ładują

i mam pytanie :D

opłaca mi się wymienić procek na ten?

http://allegro.pl/intel-core-2-quad-q6600-2-40ghz-8mb-rev-g0-f-vat-i5281218186.html

Nie opłaca się.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Powiem krótko:

Mój kolega mówił słowo w słowo to samo i u niego to były po prostu ramy. 

Ramy powinny być w poniedziałek lub we wtorek :)

no tak 90% podczas grania uzycie ramów :)

sygnatura.png

Opublikowano

Ramy powinny być w poniedziałek lub we wtorek :)

no tak 90% podczas grania uzycie ramów :)

Zrób defragmentacje dysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...