Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Logowanie Atelia

#Filip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widze kolega bez praw do grafiki się bawi ofensywnie, Grafika była kupiona z 8miesięcy temu na server Alnaris,a Vesteris ma logowanie od tego samego grafika zainspirowane tą wersją, którą projektowalem wraz z L&A za którą placił Kret, Pozdrawiam Lewaków i Florjana

Opublikowano

Jak dla mnie edytowaniem czyjegoś projektu nie zabłyśniesz.

52943579599681889880.png

Jedyne co zmieniłeś to grafike  :) 

Ps. tak jakby nie potrafisz dodać skryptu do Graczy online więc także zostawiłeś puste?  xD 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

52943579599681889880.png

Pewnie będziesz miał okazję patrzyć w mój i ich kod, więc sobie kiedyś porównasz. Robiłem to na podstawie logowania Verides.pl (które również kodowałem). Nie zarzucisz mi bezbeku, że coś ukradłem, bo sam to kodowałem. Znowu, Wiktor mnie świadkiem xD

Opublikowano

52943579599681889880.png

Ps. tak jakby nie potrafisz dodać skryptu do Graczy online więc także zostawiłeś puste?  xD 

Gościu autystyczny jesteś ta grafika nie nalezy do niego to po 1 tylko do L&A, który wykonal ja w sierpniu, a Vesteris to również L&A, który wykonal im logowanie na podstawie Alnarisa

97631928120668391917.jpg

32119640909315288142.jpg

Ale co ja tam wiem ...

Opublikowano

­

Gościu autystyczny jesteś ta grafika nie nalezy do niego to po 1 tylko do L&A, który wykonal ja w sierpniu, a Vesteris to również L&A, który wykonal im logowanie na podstawie Alnarisa

Ty to jednak pierdolnięty jesteś xD Chłopak wyraźnie napisał że zakodował grafikę, którą dostał od zleceniodawcy a Ty próbujesz zabłysnąć.

pzdr :rolleyes:

01156920831638570790.png­

Opublikowano

­

Ty to jednak pierdolnięty jesteś xD Chłopak wyraźnie napisał że zakodował grafikę, którą dostał od zleceniodawcy a Ty próbujesz zabłysnąć.

pzdr :rolleyes:

Jak mógł dostać od zleceniodawcy randomie jak grafika była kupywana przez osobe z mojego teamu wraz z panelem gracza i wyborem postaci za 800zl?

Ps: Jak gówniak jesteś nie w temacie to się nie wpierdalaj

96539333444235716078.jpg

Tak miał wyglądać w 1 wersji so synu nie pyskuj na przyszłość.

Opublikowano

­

Jak mógł dostać od zleceniodawcy randomie jak grafika była kupywana przez osobe z mojego teamu wraz z panelem gracza i wyborem postaci za 800zl?

Ps: Jak gówniak jesteś nie w temacie to się nie wpierdalaj

96539333444235716078.jpg

Tak miał wyglądać w 1 wersji so synu nie pyskuj na przyszłość.

To może masz 2 licową osobę w team, która opierdala grafike na prawo i lewo? xD Po drugie, grzeczniej "hakierze" bo razem nie piliśmy i na Ty nie jesteśmy :)

Opublikowano

­

To może masz 2 licową osobę w team, która opierdala grafike na prawo i lewo? xD Po drugie, grzeczniej "hakierze" bo razem nie piliśmy i na Ty nie jesteśmy :)

Pilnuj Eriadora bo widze nadal problemy z boostem przy kompilacji game "TECHNIKU"

Ps: Jesteś gościu na pstryknięcie palcem i śmiesz cytowac moje posty śmieszne :)

Opublikowano

­

Pilnuj Eriadora bo widze nadal problemy z boostem przy kompilacji game "TECHNIKU"

Ps: Jesteś gościu na pstryknięcie palcem i śmiesz cytowac moje posty śmieszne :)

XDDDDDDDDD Wygrałeś order pierdolonego bezbeka :v

Opublikowano

­Bardzo fajnie wygląda to wszystko :)

A ty tam Maksiu nie udawaj "bóg wie kogo" bo jesteś zerem ^-^

Idź dalej się pucuj z małolatami bo przecież "Szlachta nie pracuje" :)

Czepiacie się że czyjaś grafika, to niech autor owej grafiki tutaj napisze że nie zezwala na jej użycie to wywalą temat.

Beka z Was wszystkich.

Dostał konkretną grafikę żeby zakodować do konkretnego projektu, a reszta to czysty spam w tym temacie za który powinniście polecieć.

Opublikowano

­

dalej mi 500zł nie oddałeś, długo mam czekać?

Okno mierne, widziałem już identyczny schemat kilka razy w podobnym wykonaniu, troche kreatywnosci ludzie jak juz cos nowego chcecie dodawac

Opublikowano

l&a robi się powoli jak kurlz, tyle że kurlz robi loga i napisy z jednego i tego samego pliku psd­

czemu liczba online nie dziala?

@Dxnek mamy tak samo ułożone plakietki :v:v

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

l&a robi się powoli jak kurlz, tyle że kurlz robi loga i napisy z jednego i tego samego pliku psd­

czemu liczba online nie dziala?

@Dxnek mamy tak samo ułożone plakietki :v:v

Miałem na razie nie dodawać.

Opublikowano

­

dalej mi 500zł nie oddałeś, długo mam czekać?

Okno mierne, widziałem już identyczny schemat kilka razy w podobnym wykonaniu, troche kreatywnosci ludzie jak juz cos nowego chcecie dodawac

Dalej nie masz graczy? Po c**j cie ruszac jeszcze 20twoich graczy się na mnie zdenerwuje ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...