Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seprom

No_Name_MMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , prubowaliscie moze ostatnio bugowac seprom ?bo mi wgl nie wychodzi podobno naprawili ten blad z hi-tekiem , ale slyszalem ze jest juz jakis nowy bug na sepro . Slyszal ktos cos na ten temat ? czy to tylko plotki ?

Opublikowano

Szukałem na nacie ale bez skutku... Także chętnie przyłączę sie do pytania.

na 100% jest juz nowy bug ale malo kto go wie chociaz mysle ze to kwestia czasu tylko jest max tydzien i wszyscy znowu na sepromie smigac beda :D

Opublikowano

na 100% jest juz nowy bug ale malo kto go wie chociaz mysle ze to kwestia czasu tylko jest max tydzien i wszyscy znowu na sepromie smigac beda :D

zgadzam sie :) dobre wieści sie szybko rozchodzą :)
Opublikowano

zauwazyliscie ze jak wrzucacie seprom albo zlotko na lasery to pokazuje wam ze macie zero strzalow i poprostu nie uzywa wam tej podkredki a kiedy np wrzucicie tam jeszcze 1 surowiec to odrazyu pokaze sie ilosc strzalow na podkretce i zacznie wam tak jakby zabierac to i szczelac mocniej , nwm czy to blad graficzny jakis czy to wszyscy maja czy tylko ja , ale wydaje mi sie ze mozna to wykorzystac tylko jeszcze nie wiem jak hehe 

p.s napiszcie czy tez tak macie czy tylko ja heh

Opublikowano

Też tak mam - dodatkowo dziś wrzuciłem 50 sztuk złotka w napędy i do przelogowania nie były one podkręcone. Po przelogowaniu prędkość statku była już prawidłowa.

Opublikowano

zauwazyliscie ze jak wrzucacie seprom albo zlotko na lasery to pokazuje wam ze macie zero strzalow i poprostu nie uzywa wam tej podkredki a kiedy np wrzucicie tam jeszcze 1 surowiec to odrazyu pokaze sie ilosc strzalow na podkretce i zacznie wam tak jakby zabierac to i szczelac mocniej , nwm czy to blad graficzny jakis czy to wszyscy maja czy tylko ja , ale wydaje mi sie ze mozna to wykorzystac tylko jeszcze nie wiem jak hehe

p.s napiszcie czy tez tak macie czy tylko ja heh

ja tak mam ostatnio cytka przeslalem 6k sepromu i mi nie dodalo ale później wlozylem jeden sepro i dodalo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...