Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TeamLeague

Crazulek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam w miarę dobrych jak i chętnych graczy na TeamLeague.

Mile widziani starsi gracze np 20 lat.

Napewno przyda sie dobry gracz który lubi grac Healerem.Najlepiej rehgarem lub Malfurionem.Ewentualnie Uther ale musi stunowac ultimate wrogów.Tak tego Uthera nie doceniam bo ciagle trafiam na naprawdę słabych grajków jesli chodzi o ta postac.

Tank zdecydowanie Zszywaniec lub Diablo.Chociaż ogarnięty Muradin tez jest potezny.

Potrzeba również graczy którzy potrafią grac dps jak i zabójcami.Gdyby znalazł sie ogarnięty zeratul sylvana i nova to byłoby idealnie.Jednak liczy się chęć gry i dostępność.Ja gram codziennie po min 6 godzin dziennie.

Ja mam kilka ulubionych postaciami którymi dobrze gram.Zależy to od mapy.Ale raczej jestem uniwersalnym graczem.

Moj battletag: Crazulek#2279

Znam kilka ciekawych taktyk na mapach także nie powinno byc żle.

Jesli chodzi o HeroLeague to słabo sobie tam radze.Moj rekord 37 rank.Bardzo trudno jest mi z losowymi graczami dojsc wyżej.Jak juz idzie dobrze i wygramy kilka meczów to potem jeszcze wiecej przegranych i rank 40.Słabo. Chętnie bym pograł z polakami :)

Jest możliwosc nagrywania naszych meczów i wrzucania na Yt. Kolega ma kanał i w miare dobrze gra.Myśle ze jest do wygrania :D

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...