Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy nieodpychanie z konia wyswietla sie w logach?

Niezadbany

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

W logach nie powinno być, lecz jeśli ktoś Cię zauważy to będzie gorzej.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

W logach nie powinno być, lecz jeśli ktoś Cię zauważy to będzie gorzej.

Nie

Jak to nie? Jest w logach tylko nikt nie sprawdza logów dopóki go nikt nie zgłosi. Jakby tego nie było w logach to każdy przerabiałby Screeny- np. tworzył postacie na jakimś  privie z takim samym nickiem jak na PLu i podmieniał tylko nazwę serwera i zgłaszał te osoby których nie lubi żeby zrobić im na złość, nie wprowadzajcie nikogo w błąd jak się nie orientujecie.

Opublikowano

Tak to prawda.Jest masa osob na Pl i nikomu by sie nie chcialo sprawdzac tak duzej masowej ilosci logow.Aczkolwiek w logach moze cos byc,ale nie musi.To juz zalezy jaki priv ten ze slabszym hs nie wyłapie.Iii czity pisane w autoin sa najbardziej wykrywalne!

/niereg. sygna

Pasjonat
Opublikowano

Jak to nie? Jest w logach tylko nikt nie sprawdza logów dopóki go nikt nie zgłosi. Jakby tego nie było w logach to każdy przerabiałby Screeny- np. tworzył postacie na jakimś  privie z takim samym nickiem jak na PLu i podmieniał tylko nazwę serwera i zgłaszał te osoby których nie lubi żeby zrobić im na złość, nie wprowadzajcie nikogo w błąd jak się nie orientujecie.

To właśnie zależy od serwera. Ja nie napisałem, że kategorycznie nie, bo niektóre administracje wnikliwie logi analizują. Zależy od cheatów itp. itd.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapisuje się to w logach, jest to anomalia w pewnym stopniu jakby bug z którym serwer chce walczyc, a nie moze i wtedy wyskakuje error w bazie.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...