Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morgana Jungle Nowa Meta ?

Adamosking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zachciałem sobie zagrać rankeda, był champion select, nie czytałem czatu.  Wróciłem na wybór championa i po zobaczeniu bohaterów stwierdziłem, że gram support. Jak się okazało picknałem Morganę a miałem iść junglę. Trzeba było sobie radzić - start z W i dalej maxowanie potem blokowanie z Q mobów z jungli i smite ze stunem. Oto efekty. Co prawda w Bronzie bo stoczyłem się tam z Golda po placementach ale widać jak oram po tym, że dostaje 25-28 pkt za mecz na + :). MF'ka nie była za dobra i co chwilę surrenda sadziła bo jej nie szło ale daliśmy radę. Co sądzicie o Morganie w Jungli ?

post-381269-0-61894700-1429439324_thumb.png

...................\/...................

Opublikowano

Ładnie, jestem z ciebie dumny.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Wygranie 1 raz w bronzie niestandardowym pickiem =/= ustalenie nowej mety . Zrozumiecie to wkońcu ? 0_o

Powiedział Silver - Napisałem to jako zapytanie jeśli nei zauważyłeś.

Opublikowano

Raz widziałam Morganę na jungli - normal game. Myślę, że to żadna nowa meta, a po prostu pewna abstrakcja. 

Kiedyś dałam rade na jungli Zyrą :P

Opublikowano

Ziomek jednym zagraniem w bronzie chce ustalać metę xD

Już kiedyś próbowałem - w s4 też - teraz też i działą. W s4 w goldzie testowałem. Ale skoro mówicie, że na dłuższą mete leży to trudno. A co do bronzu to soraka adc też ugrałem :D Tak jak mówię - z Golda do Bronzu i robisz co chcesz.

Opublikowano

W sumie Morgana w jungli działa - klatka na Q, plus jungle clear z W. Nie jest on najlepszy, ale zawsze coś. E i R przydatne do gankowania.

Co do buildu, preferowałbym RoA.

Opublikowano

Po prostu jedna gra wyszła, to wszystko. Możesz sobie próbować, ale w końcu kilka razy upadniesz pod rząd i przejdzie Ci ustalanie "nowej mety". W Jungli praktycznie wszystkim da się ugrać na odpowiednim buildzie i masterkach, żadna nowość. Ale Brąz to nie dywizja, to po prostu piaskownica, tam wszystko się da. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Zrob tak w d+ to moze sie przyjmie.

Grają tak w chall'u nawet... ,ale to unikalny pick... na comp'ie nie da rady

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

W bronzie, to w jungli można Soraką zagrać i wygrać. A z tego co widzę, to Darius i LeBlanc wycarrowali, bo jak widać na bocie za bardzo nie pomogłeś :F.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Miałem taki przypadek, że na bocie był teemo (supp) i thresh (adc) i oni wygrali mecz xD

"Brąz... tu wszystko jest możliwe..."

Przy Darku 13/4 i Blance 20/4 reszta drużyny może afczyć  :D

Opublikowano

Musi nią zagrać jakiś Koreańczyk, potem na eune lcs i dopiero jest meta. Ogarniasz ?:D Ja np. grałem karmą... Wszędzie. Serio na każdej lini.. :v I zazwyczaj wygrywałem, ale! w goldzie :v Póki nie ogra jej jakiś Chińczyk nie ma co liczyć na coś nowego ;]

Opublikowano

Nightblue3 w challengerze gral morgana w jungli pod koniec s4. Ale on to juz chyba wszystkim gral w junglii :p karthusy, morgany itp :p

­Keelah se'lai

Opublikowano

ogladalem wiele gierek na twitchu na poziomie challenger jak ktos gral morgana jungle, jest to calkiem ok pick, ale cos w stylu lee sina nie trafisz q chowasz sie z powrotem do jungli, w tym sezonie jest wiele lepszych pickow wiec nie warto grac morgana, ale jesli chodzi ogolnie to jest calkiem dobra na jungle jesli w przeciwnym teamie jest min. 2 squishy champs, pozdro

Opublikowano

2xup i na topa też jest całkiem ok :)

W obecnej mecie jest to gówniany pick, ponieważ jest o wiele więcej championów, którzy są po prostu lepsi i mają większy wpływ na grę ale jesteś w bronzie więc w sumie czemu nie ? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...