Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SA:MP dziwne rampy, o co chodzi?

DargonKeep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram sobie od czasu do czasu na serwerze gta sa-mp i dzisiaj jak wszedłem na mój ulubiony serwery wtedy wziołem sobie nrg i zaczołem jechać a przedemna respiły się rampy i tak kilka dni miałem na dodatek na tym serwerze nrg ma nitro a tera nie ma. I mam pytanie to ja coś poprzestawiałem  czy to wina serwera  ? 

t5tGmKu.gif

Opublikowano

Nie masz wpływu na spawnowanie ramp i nitra, to wina serwera. Skontaktuj się z jego administratorem i spytaj o co chodzi, być może dodali nowe rzeczy.

//Edit:

@TheSznajper chodziło mi o wersję bez modów i bez żadnej rangi na serwerze, po prostu czysta gra.

Opublikowano

Możesz mieć na to wpływ.

Nie masz wpływu na spawnowanie ramp i nitra, to wina serwera. Skontaktuj się z jego administratorem i spytaj o co chodzi, być może dodali nowe rzeczy.

Wystarczy, że ma Cleo mody na nitro albo na ramy. A na servie pewnie jest jakiś skryp, że jak kliknie CTRL to się rampa przed nim spawnji czy coś w tym stylu.

40

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...