Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeglądarka

Lorenz0O123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam duże problemy z csgolounge ostatnio się nie włączało ale był jakiś syf na komputerze po przeczyszczeniu  działało wszystko normalnie przez pare godzin potem się zaczeło 

przeglądarka przestała zapamiętywać hasła sama usuwa historię i usuwa pobierane pliki co to jest ostatnio nie pobierałem nic co jest podejrzane a i jeszcze dodam że dzieje się tak na każdej przeglądarce a ja używam chrome

Przepraszam jeśli zły dział nie wiedziałem gdzie to napisać

graphic.png
Opublikowano

Przeczyść kompa jeszcze raz, np. cleanerem.

Albo zrób reinstal przeglądarki, chyba najlepszy sposób.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Polecam program Advenced systemcare 7 czyści Ci zbędne pliki, defragmentuje dysk, używałem różnych programów, ale tan najbardziej mi zaimponował radzi sobie ze wszystkim jak masz jakiś problem on go wskaże.

­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

nic z tych sposobów nie pomogło znaczy już się nie usuwa historia i pobrane pliki ale cały czas hasła się nie zapisują zrobię sobie w nocy pełny skan komputera zobaczę może to pomoże 

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...