Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane VAC'a?

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Csa zakupiłem w Grudniu. Najpierw mi nie szło, a więc zainstalowałem cheaty i grałem z nimi do lutego. Wtedy postanowiłem skończyć z tym gownem i tak zrobiłem. Zacząłem grać po 5/6h w tygodniu w weekendy dwa razy więcej. I tak w dwa i pół miesiąca doszedłem z Silvera do Supreme. Teraz tworzę drużynę. Zaczniemy od małych turniejów, ale potem w góre i w górę, ale martwią mnie te cheaty bo nie chciałbym jakiejś wtopy z nimi, że będę grał już na dużych turniejach i nagle VAC i wypadam... Myślicie, że zrobić nowe konto?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Csa zakupiłem w Grudniu. Najpierw mi nie szło, a więc zainstalowałem cheaty i grałem z nimi do lutego. Wtedy postanowiłem skończyć z tym gownem i tak zrobiłem. Zacząłem grać po 5/6h w tygodniu w weekendy dwa razy więcej. I tak w dwa i pół miesiąca doszedłem z Silvera do Supreme. Teraz tworzę drużynę. Zaczniemy od małych turniejów, ale potem w góre i w górę, ale martwią mnie te cheaty bo nie chciałbym jakiejś wtopy z nimi, że będę grał już na dużych turniejach i nagle VAC i wypadam... Myślicie, że zrobić nowe konto?

Szansa na tego VAC'a jest, ale bardzo znikoma. Zależy też od tego kiedy ostatni raz używałeś tych cheatów.

b_560_95_1.png

Opublikowano

@LCPGM Szansa jest zawsze, jeżeli zabiorą się masowo za sprawdzanie zmian w plikach gry, to możesz tego doczekać. Ktoś całkiem fajnie to omawiał, ale nie pamiętam kto, wygląda to tak, że przez jakiś czas cisza i nagle VAC'i lecą jak pociski z AK'acza.­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

Skoro grałeś do lutego to raczej już się nie martw.

Mineły 2 miesiące i szansa że otrzymasz vac'a jest znikoma.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Znikoma, ale zawsze. Obawiam się overwatcha, ponieważ wtedy otrzymywalem po 5 raportów na grę, bo czitowalem tak bezmyślnie i ewidentnie.

Skoro tak, to overwatcha z pewnością dostałeś. 

Nie mam pojęcia od ilu reportów dostaję się, ale jeśli ewidentnie czitowałeś i dostawałeś tyle reportów to najprawdopodobniej otrzymałeś overwatcha.

Nie wiem również ile czasu trwa sprawdzanie osoby, która dostała overwatcha. Także ryzyko jest. 

Opublikowano

Znikoma, ale zawsze. Obawiam się overwatcha, ponieważ wtedy otrzymywalem po 5 raportów na grę, bo czitowalem tak bezmyślnie i ewidentnie.

Co do overwatcha to do tygodnia już powinneś otrzymać bana.

A go nie masz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Reporty się resetują co 24h, więc nie masz już szansy na OW.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...