Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dying light- taktyki na bycie lowca

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam szosty poziom na lowcy, umiejetnosci to blokada uv,podwojne spluniecie wylaczajace latarki uv.I teraz nawet jesli dokonuje inwazji na jednego gracza, mam z nim problemy.Jesli tylko pojawie sie w zasiegu, dostaje latarka uv.Czasami probuje skoczyc, udaje sie, ale czasami musze uzyc blokady uv zeby przezyc.Spluniecie ktore wylacza uv jest nim bardzo trudno trafic, a kolesie jeszcze robia uniki.Apropo fali uderzeniowej.....

Powala ich na sekunde.Potem wstaja i dostaje uv po ryju.Jakie umiejetnosci mam maksowac?Mysle nad tym co przedluza mi zasieg tych spluniec, tylko nwm czy sie oplaca.Tak samo taranowanie, odrzuca ich na czas dluzszy niz fala uderzeniowa?Jesli juz uda mi sie trafic tym tlumieniem uv, to zabijam kolesia bez problemu, a niestety jest go trudno trafic, ta umiejetnosc zwiekszajaca dystans spluniecia powoduje ze latwiej trafic, pocisk szybciej leci czy co?I wreszcie, jaka taktyke stosowac?Na plecy kolesia nie zajde, boma zmysl przetrwania i wie gdzie jestem, moge go zabic tylko jak sie wspina badz jest w powietrzu(jak nie moze latarki uzyc) Jest jakis skill, ktory powala kolesia na kilka sekund?Np taranowanie?Nie wiem, bo nigdy nie mialem taranowania.Prosze o pomoc

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ref.Zastanawiałem się nad taktyką włączyć blokadę UV(oczywiście ze skillem na jej przedłuenie), trafić kolesia tłumieniem UV i doskoczyć do niego, ale nwm czy zadziała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...