Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z pluginem Citizens.

Gość RakNieBoRak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z Citizens.

Po reloadowaniu serwera, po wpisaniu /plugins, pokazuje mi kolor pluginu na czerwono.

Folder się normalnie tworzy, ale komendy nie dziłałają.

----

Zapomniałem dodać: [Problem] Citizens.­

Opublikowano

Gdzie jest treść tematu ?

261_1.png

@Edit

Teraz widać...

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/citizens/files/40-2-0-11-alpha-2-for-mc-1-7-2/

Ściągnąłeś ten plugin ?

Drogi Użytkowniku <użytkownik> !
Jeśli, twój problem przez zemnie do końca rozwiązany.
Powiadom mnie o tym, pisząc dalszy problem i '@Aerons'
A, jeżeli wszystko w porządku kliknij Lubię to!

Opublikowano

Jeśli pod /pl jest plugin na czerwono, to nie działa zgodnie z wersją silnika. Czyli pobierz starszą wersję pluginu ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jeżeli jakiś plugin pokazuje się na czerwono, to oznacza złą jego konfigurację. 

Spróbuj odnowa wgrać ten plugin na serwer i znaleźć jakąś jego poprawną konfigurację. Podaj również logi i listę pluginów.

Opublikowano

Citizens jest bardzo humorystyczny pod względem wersji. Jeżeli używasz spigota 1.7.5 to musisz pobrać citizens na 1.7.5

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/citizens/files/41-2-0-11-for-mc-1-7-x/
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/citizens/files/47-2-0-12-alpha-3-for-mc-1-7-5/

Te dwie wersje wypróbuj (obstawiam, że ta druga powinna lepiej działać.

"Największym szczęściem jest określić

wroga, przygotować wszystko, zemścić się, a

potem pójść spać." ~Josif Dżugaszwili

Opublikowano

Ja zainstalowałem citizens na pukawce. Możesz tam sobie na darmo przetestowac serwer i zainstalowac citizens 1.7.2 z panelu modyfikacje i ściągnąć na kompa a  póżniej na serwer,

>>  Nie wiem co napisać :<  <<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...