Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ts3.nx-gaming.pl Darmowe kanały, 140 slotów

nixys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logoprzez.png

Szukasz dobrego i solidnego serwera TeamSpeak3?
Grasz z przyjaciółmi a nie możesz dobrze i szybko się z nimi porozumieć?
Potrzebujesz własnego kanału dla gildii? Poszukujesz spokojnego miejsca do rozmów ?
Denerwują Cię już lagi, cięcia w rozmowie na obecnym serwerze z którego korzystasz ?

Dobrze trafiłeś\aś. Chcę Was zaprosić na nasz serwer ts3!
Takiej ogarniętej ekipy jeszcze nie było!

Zapraszam na serwer

ts3.nx-gaming.pl

Co oferujemy

- 140 slotów
- solidny hosting (niskie pingi, brak lagow),
- darmowe kanały dla każdego,
- specjalnie dla grup posiadających od 10 użytkowników, własna strefa kanałów,
- możliwość posiadania własnej rangi dla grupy,
- uprzejma i pomocna administracja,
- wiele rang.

Jest możliwość zagrania w niektóre gry z administracją.

Połączysz się z nami używając IP:

ts3.nx-gaming.pl

Licencja: Licensed hosting provider

Pozdrawiamy i zapraszamy!

Administracja ts3.nx-gaming.pl

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

logoprzez.png

Szukasz dobrego i solidnego serwera TeamSpeak3?

Grasz z przyjaciółmi a nie możesz dobrze i szybko się z nimi porozumieć?

Potrzebujesz własnego kanału dla gildii? Poszukujesz spokojnego miejsca do rozmów ?

Denerwują Cię już lagi, cięcia w rozmowie na obecnym serwerze z którego korzystasz ?

Dobrze trafiłeś\aś. Chcę Was zaprosić na nasz serwer ts3!

Takiej ogarniętej ekipy jeszcze nie było!

Zapraszam na serwer

ts3.nx-gaming.pl

Co oferujemy

- 140 slotów

- solidny hosting (niskie pingi, brak lagow),

- darmowe kanały dla każdego,

- specjalnie dla grup posiadających od 10 użytkowników, własna strefa kanałów,

- możliwość posiadania własnej rangi dla grupy,

- uprzejma i pomocna administracja,

- wiele rang.

Jest możliwość zagrania w niektóre gry z administracją.

Połączysz się z nami używając IP:

ts3.nx-gaming.pl

Licencja: Licensed hosting provider

Pozdrawiamy i zapraszamy!

Administracja ts3.nx-gaming.pl

Nie polecam osobiście. Prezentacja mylna z prawdą. " solidny hosting (niskie pingi, brak lagow)," Maszyna lokalizowana w OVH czyli najbliżej może być w Strasburgu. Co daje duży ping(w porównaniu do innych ts). W dzisiejszych czasach każdy ts(polski) jest lokalizowany w Polsce co gwarantuje najniższy możliwy ping. Osobiście wolałbym siedzieć na ts na którym mam po 5/8 pingu niż na takim co mam po 35 ;) Niby nie wiele a jednak.

Opublikowano

Tu się z tobą nie zgodzę, nie zajrzałeś, nie sprawdziłeś a komentujesz, cała ilość użytkowników na serwerze jest z Polski i na nic nie narzekają problemów też żadnych nie mają. ;-) Jak się zamawia jakieś vps'y to tak jest.

Zajrzałem o to się nie bój :)

ss z waszego ts: http://scr.hu/2g0v/estmqPing wysoki bo 35. Btw. Pakiety coś tracicie :/

ss z pierwszego lepszego ts z serwer list z ip zaczynające się na 178. http://scr.hu/2g0v/0jdjhPing na poziomie 10 + 0.00 pakietów utraconych. 

"Jak się zamawia jakieś vps'y to tak jest." Takie stwierdzenie jest przykładem braku wiedzy.. Ping to czas w jaki pakiet pokona drogę od użytkownika do serwera. Wiec nawet NAJLEPSZY dedyk z OVH czy tam innego zagranicznego hostingu nie może się równać z polskimi hostingami które mają najniższe opóźnienie(dla ludzi z Polski oczywiste) 

Opublikowano

Zajrzałem o to się nie bój :)

ss z waszego ts: http://scr.hu/2g0v/estmqPing wysoki bo 35. Btw. Pakiety coś tracicie :/

ss z pierwszego lepszego ts z serwer list z ip zaczynające się na 178. http://scr.hu/2g0v/0jdjhPing na poziomie 10 + 0.00 pakietów utraconych. 

"Jak się zamawia jakieś vps'y to tak jest." Takie stwierdzenie jest przykładem braku wiedzy.. Ping to czas w jaki pakiet pokona drogę od użytkownika do serwera. Wiec nawet NAJLEPSZY dedyk z OVH czy tam innego zagranicznego hostingu nie może się równać z polskimi hostingami które mają najniższe opóźnienie(dla ludzi z Polski oczywiste) 

Czy ty jesteś normalny ? to ty otrzymujesz pakiety  http://scr.hu/2g0v/estmq nie oni...

­

bdqPw.gif

Opublikowano

Czy ty jesteś normalny ? to ty otrzymujesz pakiety  http://scr.hu/2g0v/estmq nie oni... 

Jak już to tracę/gubię pakiety na wejściu do serwera.. Angielski taki trudny nie? Więc proszę Pana gdybym nie otrzymywał pakietów to bym się nie połączył z serwerem. Więc proszę sobie na przyszłość samemu zadać to pytanie. 

Opublikowano

Jak już to tracę/gubię pakiety na wejściu do serwera.. Angielski taki trudny nie? Więc proszę Pana gdybym nie otrzymywał pakietów to bym się nie połączył z serwerem. Więc proszę sobie na przyszłość samemu zadać to pytanie. 

A ty poczytaj troszkę :) możesz tracić pakiety a połączysz się z każdym serwerem dopóki cię nie wywali i otrzymujesz pakiety nie tracisz.

Nie mam zamiaru dyskutować z tobą poczytaj, a potem napisz.

Pozdrawiam serdecznie.

­

bdqPw.gif

Opublikowano

A ty poczytaj troszkę :) możesz tracić pakiety a połączysz się z każdym serwerem dopóki cię nie wywali i otrzymujesz pakiety nie tracisz.

Nie mam zamiaru dyskutować z tobą poczytaj, a potem napisz.

Pozdrawiam serdecznie.

­

Czytanie ze zrozumieniem nie boli jasno napisałem, że gdybym "nie otrzymywał pakietów" czyli żadnych pakietów to by mnie nie połączyło co jest stwierdzeniem poprawnym. Tracenie a nie otrzymywanie czegoś to są dwie różnice. Serwer, może tracić pakiety na wejściu wyjściu. Daruj sobie takiego typu teksty bo sam masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Obstawiam, że jesteś adminem na tym serwie bo próbujesz na siłę coś udowodnić.

Btw. Nie nauczyli, że zdania nie zaczyna się od "A" i zwroty grzecznościowe powinno się pisać z wielkiej litery? -.- 

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem nie boli jasno napisałem, że gdybym "nie otrzymywał pakietów" czyli żadnych pakietów to by mnie nie połączyło co jest stwierdzeniem poprawnym. Tracenie a nie otrzymywanie czegoś to są dwie różnice. Serwer, może tracić pakiety na wejściu wyjściu. Daruj sobie takiego typu teksty bo sam masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Obstawiam, że jesteś adminem na tym serwie bo próbujesz na siłę coś udowodnić.

Btw. Nie nauczyli, że zdania nie zaczyna się od "A" i zwroty grzecznościowe powinno się pisać z wielkiej litery? -.-

Adminem nie jestem i nie niestety nie nauczyli mnie pisać po polsjemu pomodlisz się za mnie ? I tak jak mówię poczytaj sobie na ten temat :)

Miłego wieczoru :)

­

bdqPw.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...