Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plyta glowna procek i zasilacz

Pemospec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc ! Na poczatek

Moja specyfikacja :

Procek: Intel Corek i3 540

Plyta glowna:Asrock P55M Pro

Pamiec:4gb Ddd3

Karta graficzna: Nvidia Geforce GTX 560 Ti

Zasilacz:lpk19-35 Black Power 500W

Chcialbym jakis fajny zasilacz + plyta glowna i obudowa (moja sie troche grzeje ;c).

A moze lepiej kupic procek zamiast plyty co myslicie ? Jak bym kupil plyte glowna to procek bym kupil na swieta taki za 700/800zl wiec chyba lepiej plyta glowna kupic hmm ?  budzet ok 530zl

Opublikowano

Na teraz nie potrzebujesz wiecej niz anteca vp 500, mobo nie oplaca się zmieniać, no chyba że masz zamiar kręcić, ale lepiej ci wyjdzie teraz kupno i5 750 aniżeli zmiana mobo. No chyba, że zmiana całej podstawki to za 300 zł kupisz i3 2100 + mobo. 

­

Opublikowano

A w czym obecny sprzęt Ci nie wystarcza ? Jesteś pewien co do jego wymiany ?

chociażby do nowszych gier ?? g3258 jest lepszy i jeśli chce wymienić to niech zmieni na inny nowszy socket a potem sobie wymieni na jakąś i5 i dobrą kartę 

Pomogłem ?? like

Opublikowano

chociażby do nowszych gier ?? g3258 jest lepszy i jeśli chce wymienić to niech zmieni na inny nowszy socket a potem sobie wymieni na jakąś i5 i dobrą kartę 

A gdzie masz napisane, że to jest sprzęt do gier ?

Jak już wymieniać, to i5 2400 + MOBO na H61 i karta na używanego 7970.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...