Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V ! Co sie dzieje?! Po instalacji gra chce znów się pobierać

TheNiedzwiadeQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem odnośnie GTA V na PC. Mianowicie ZAINSTALOWAŁEM grę z siedmiu płyt jakie mi dali w pudełku a gdy sie juz zainstalowało, włączył sie social club ( z którym tez były problemy ) a teraz mam jeszcze pobrać 60 GB?! No ludzie ! LITOSCI

Z moją predkościa 120 kb/s Pobierze mi sie to w 10 dni ! BŁAGAM POMOCY ! co robic?!

Opublikowano

Spróbuj odpalić grę przez Launcher który znajduję się w folderze gry. Być może gra nie załapała że wszystko jest pobrane i zainstalowane.
Możesz również spróbować wyłączyć i włączyć ponownie Social Club.

Ewentualnie jeżeli to nie pomoże to zobacz gdzie prędzej zainstalowałeś GTA V a gdzie próbuje pobrać (do jakiej ścieżki/lokalizacji na dysku) ten Social Club - jeżeli będą różnicę, to prędzej zainstalowanego GTA V (tego z płyty) SKOPIUJ (nie wycinaj wrazie czego) do lokalizacji gdzie pobiera się GTA V przez Social Club.

Ta ostatnia opcja tylko i wyłącznie w prawdziwej ostateczności :)

Dodam jedynie że mimo wszystko i tak będziesz musiał pobrać kilka Gigabajtów aktualizacji do gry.

5gubmKI.png

Opublikowano

A jaką nazwe powinien mieć ten folder w gta v ? moze w tym problem? a mogę zrobić tak że odinstaluje grę i zainstaluje jeszcze raz? mozna tak wogóle? :(

1. Nie rób tryliona tematów z jednym problemem.

2. W każdej chwili mozesz odinstalować i zainstalować gre jeszcze raz.

Na pewno masz 60gb, nie 6 do pobrania ?

Opublikowano

A jaką nazwe powinien mieć ten folder w gta v ? moze w tym problem? a mogę zrobić tak że odinstaluje grę i zainstaluje jeszcze raz? mozna tak wogóle? :(

taką jaką wybrałeś przy instalacji

ja zmieniłem nazwę z "gtav" na "GTA V" i chcialo mi pobierać od nowa całą grę

przywróciłem starą nazwę i było OK

tak, możesz zainstalować od nowa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...