Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona][Wymienie] Konto CS GO za Konto Lol EUNE

Sheamusekk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[b] Nazwa rzeczy:[/b] Konto Cs Go [ Mistrozwskie Elitarne Srebro] 
[b]Metoda kontaktu:[/b] GG 4539149
[b]Opis rzeczy:[/b] Konto steam z cs go , skiny : Usp Guardian , ak safari , awp safari naklejki vp c9 nip , 3 skrzynki , m4a4 ddpat , p250 tundra .

[b]Oczekiwana/oferowana cena:[/b] Konto league of legends , rozważę każdą oferte.
[b]Zdjęcia/inne informacje:[/b] Konta nie daje pierwszy . Jestem już na tyle stałą i dobrze ocenianą osobą na Mpc forumowej giełdzie , że można mi w 99% ufać . Czemu nie 100%? Bo nawet bratu na tyle nie ufasz;p . 

Konto jak się spodziewasz musisz mi dać z mailem i jak zapewnne wiesz ma być tam wiadomość powitalna od riotu ;).

Pozdrawiam!

~~ Nie przyjmuje kont poniżej 30lvl'a , ludzie nawet się nie pogrążajcie. Pozdrawiam

2h4hm6p.png

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto Cs Go [ Mistrozwskie Elitarne Srebro] 

Metoda kontaktu: GG 4539149

Opis rzeczy: Konto steam z cs go , skiny :  http://scr.hu/55kj/2y7jj

Oczekiwana/oferowana cena: Konto league of legends , rozważę każdą oferte.

Zdjęcia/inne informacje: Konta nie daje pierwszy . Jestem już na tyle stałą i dobrze ocenianą osobą na Mpc forumowej giełdzie , że można mi w 99% ufać . Czemu nie 100%? Bo nawet bratu na tyle nie ufasz;p . 

Konto jak się spodziewasz musisz mi dać z mailem i jak zapewnne wiesz ma być tam wiadomość powitalna od riotu ;).

Pozdrawiam!

~~ Nie przyjmuje kont poniżej 30lvl'a , ludzie nawet się nie pogrążajcie. Pozdrawiam

1.Konto nic nie warte, moze stala wartosc to 45 zl 

2.Jestes na tyle stala osoba xD ? 100+ gg wp

3.Mam konto s2 okolo 10k ip  PW jak cos

sygna.png

Opublikowano

Na eune konto od 2 sezonu (ikonka z golda w 2 sezonie, silver za team w 2 sezonie), 30 skinów w tym zombie brand, pool party lee itd. ponad 100 champów.

Opublikowano

Dobra, widzę że krul giełdy musi wejść: dam konto z Spirit Guard Udyrem i innymi NIEDOSTĘPNYMI skinami - pw a dam skriny jako potwierdzenie :P

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...