Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co zrobić ze swoim eq ?

THEToxik33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Zwracam się do was z pytaniem co zrobić by być lepszym :D

więc tak mam do dyspozycji na obecna chwile 60k urki ...

posiadam golca,5 irysów 3 flaxy 15 lf-3

1 konfiguracja full napędy a na dronach oslonki

2 konfa generatory oslony 10 bo2 i 5 bo1 na dronach lf-2

8  punktow pp ... 

p.e.t 6 lvl :P

I prosze o porady w co zainwestować :) Cene nie wchodzi w gre :D

Opublikowano

Lataj ciągle na dk [ew cubiki jeśli będzie to opłacalne i będziesz miał z kim je orać], rób misję, sprzedawaj regularnie promerium, za zarobione kredki wylicytuj 3 irysy, a potem do 31 lf3 i 15bo2, uridium zarobione możesz wydawać na lf3 bądź bo2,  [ew. odstawiać sobie na kamikaze na 3 lvl jak wbijesz nim 8 lvl, ale bez premium kamikaze nie opłaca się kupować] lub możesz po irkach zarobioną urkę pakować w PP, jednak wydłuży to trochę zbieranie lf3 i bo2, wybierz sobie jak Ci tutaj jest najwygodniej, gdy będziesz mieć już te 8 irków, 31lf3 + 15bo2 możesz też wbic petowi 8 lvl, i iść zbierać skrzynki lub palladium, zależy co wybierzesz, inni wolą palla, inni boxy i z zarobionej urki + energii [bądź samej energii] składasz zetę, z której będziesz mieć 25 kluczy i 50cdd, więc jeśli chcesz pakowanie w PP przy zbieraniu na starą fe możesz sobie odpuścić. Gdy będziesz na pallu zbierać, kup 12 radarowych protokołów, a jak na skrzynki [polecam bitewne] to najlepiej 6 radarowych i 6 tych co powiększają nagrodę z boxów, oczywiście - wiadomo, protokoły na 3 lvl.

Opublikowano

Lataj ciągle na dk [ew cubiki jeśli będzie to opłacalne i będziesz miał z kim je orać], rób misję, sprzedawaj regularnie promerium, za zarobione kredki wylicytuj 3 irysy, a potem do 31 lf3 i 15bo2, uridium zarobione możesz wydawać na lf3 bądź bo2,  [ew. odstawiać sobie na kamikaze na 3 lvl jak wbijesz nim 8 lvl, ale bez premium kamikaze nie opłaca się kupować] lub możesz po irkach zarobioną urkę pakować w PP, jednak wydłuży to trochę zbieranie lf3 i bo2, wybierz sobie jak Ci tutaj jest najwygodniej, gdy będziesz mieć już te 8 irków, 31lf3 + 15bo2 możesz też wbic petowi 8 lvl, i iść zbierać skrzynki lub palladium, zależy co wybierzesz, inni wolą palla, inni boxy i z zarobionej urki + energii [bądź samej energii] składasz zetę, z której będziesz mieć 25 kluczy i 50cdd, więc jeśli chcesz pakowanie w PP przy zbieraniu na starą fe możesz sobie odpuścić. Gdy będziesz na pallu zbierać, kup 12 radarowych protokołów, a jak na skrzynki [polecam bitewne] to najlepiej 6 radarowych i 6 tych co powiększają nagrodę z boxów, oczywiście - wiadomo, protokoły na 3 lvl.

Według Cb co jest lepsze pall czy skrzynki ??? dla mnie uridium to nie problem oraz kredytu dziś zarobiłem 20k urki i 40 milionów :) a co do konfiguracji to jak mam sobie je ustawić ?? bo w tym mam bardzo duży dylemat ... może jakaś rada ??

Opublikowano

Wg mnie lepsze są skrzynki, bo uri [zamieniając na energię] wyjdzie na to samo co byś zbierał na pallu, jednak z boxów lecą jeszcze energie, co daje Ci już na +,  jednak musisz uzbierać się w cierpliwość, bo na tym etapie gry nie będziesz widział nic innego jak tylko skrzynki, w tedy najlepiej jest też zainwestować w spearheada + hangar dla niego

Konfiguracje na alienki to najlepiej 1 konfa full speed, drony oslona [ucieczkowa konfa] a 2 to full czolg, na dronach lasery, ja takie robie na alieny i jest dobrze, inni preferują inne konfy.

A masz premium i kupujesz je regularnie? Jeśli tak, to jak najszybciej wbij petowi 8 lvl i kup kamikaze, ponieważ ubijanie alienów [czy też robienie wrót] będzie 100x szybsze, lepsze i efektywniejsze.

Opublikowano

Wg mnie lepsze są skrzynki, bo uri [zamieniając na energię] wyjdzie na to samo co byś zbierał na pallu, jednak z boxów lecą jeszcze energie, co daje Ci już na +,  jednak musisz uzbierać się w cierpliwość, bo na tym etapie gry nie będziesz widział nic innego jak tylko skrzynki, w tedy najlepiej jest też zainwestować w spearheada + hangar dla niego

Konfiguracje na alienki to najlepiej 1 konfa full speed, drony oslona [ucieczkowa konfa] a 2 to full czolg, na dronach lasery, ja takie robie na alieny i jest dobrze, inni preferują inne konfy.

A masz premium i kupujesz je regularnie? Jeśli tak, to jak najszybciej wbij petowi 8 lvl i kup kamikaze, ponieważ ubijanie alienów [czy też robienie wrót] będzie 100x szybsze, lepsze i efektywniejsze.

a co ile jest przecena ??? np na lasery ?? bo by się bardzo oplacało wtedy kupić :) tak wgl dzis pobiore gg to popiszemy na ten temat... a i problem w tym ze zeby do peta wkladac protokoly moduły i lasery musze wykupować sloty :/ opłaca się ?? a jeżeli tak to które ?? i ile ?

Opublikowano

a co ile jest przecena ??? np na lasery ?? bo by się bardzo oplacało wtedy kupić :) tak wgl dzis pobiore gg to popiszemy na ten temat

To jest losowe. Dawno nie było, więc wkrótce powinna być przecena.

Opublikowano

a co do peta to trzeba sloty wykupwać :/ opłaca się ?? jeżeli tak to jakie ?? i ile ?

Kup 6 radarowych protokołów i 6 które zwiększają nagrodę z boxów

Opublikowano

To jest losowe. Dawno nie było, więc wkrótce powinna być przecena.

Tak na oko, to obniżka była 2 tygodnie temu.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Kup sobie tyle LF3 by sobie wypełnić sloty, ewentualnie do tego kilka B02.

Jeżeli masz premium to podexp trochę pet'a i kup kamyka ;)

A jeżeli nie mam premium a będe miał 8 lvl peta to kupić kamikadze czy nie ?? bo 

luczek9902 powiedział że się nie opłaca bez premium :P

Opublikowano

A jeżeli nie mam premium a będe miał 8 lvl peta to kupić kamikadze czy nie ?? bo 

Bo w tedy za naprawdę peta placisz w uridium, co jest minusem nie posiadania premium, jednak gdy chcesz zrobić szybko wrota, a uri nie jest Ci zbytnio potrzebne to możesz kamyka kupić już na przyszłość.

Opublikowano

Nie kupuj w takim razie kamikadze, lepiej już kup zbieracza boxów i lataj na bitewnych, albo wydaj w zbieracz surek i składaj alfy.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Nie kupuj w takim razie kamikadze, lepiej już kup zbieracza boxów i lataj na bitewnych, albo wydaj w zbieracz surek i składaj alfy.

ale do zbierania  boxow trzeba protokoły :/ ile mnie wyniesie zainwestowanie w peta pod zbieranie ?

Opublikowano

ale do zbierania  boxow trzeba protokoły :/ ile mnie wyniesie zainwestowanie w peta pod zbieranie ?

WUT ???

Protokoły zwiększają działanie mechanizmów. Fakt, faktem protokoły są przydatne, ale nie niezbędne. Będziesz jednak miał z tego zarobki, nie mniej nie takie jaki ma gracz z protokołami.

pyhvh7E.png

Opublikowano

WUT ???

Protokoły zwiększają działanie mechanizmów. Fakt, faktem protokoły są przydatne, ale nie niezbędne. Będziesz jednak miał z tego zarobki, nie mniej nie takie jaki ma gracz z protokołami.

Szymon2727 Spokojnie :) Doradź mi tylko jakie protokoły kupić i w jakiej ilości ;) bo na obecną chwile mam 100 k urki do wydania i wciąż roście :D

Opublikowano

Szymon2727 Spokojnie :) Doradź mi tylko jakie protokoły kupić i w jakiej ilości ;) bo na obecną chwile mam 100 k urki do wydania i wciąż roście :D

Ogólnie to najlepiej WYLICYTOWAC (kupno z taką ilością irysów to strata uridium) kilka irysów i dokupić full LF3, potem możesz dobić do 15 B02 i kupić parę PP.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...