Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Karty Graficznej .

OpenGL12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam taki dylemat, ponieważ chciałbym kupić kartę graficzną 512 mb  ale nie wiem jaką . 
Możecie mi powiedzieć jaką kartę graficzną 512 Mb do intel pentium 4 2x 2.40Ghz ,1 GB ram (do kupie jeszcze 1 Gb ). Mój budżet to 150 zł proszę o szybką odpowiedz .

Opublikowano

Zasilacz 400W mam kartę radeon 9550 i jest strasznie słaba więc chciałbym wymienić na lepszą .

ciasteczkomen ale do takie procka można kupić kartę 1gb lub 2 gb :D

Opublikowano

Zasilacz to ja mam mustang atx ky-400w i jakiś jeszcze inny gdzieś w szafie a do procesora e8400 to jaka płyta główna i graficzna ? przecież do tego procka można wsadzić 1 lub 2 GB kartę graficzną . Chcę żebycs go na 200 fps działał :D

Opublikowano

Tu do wymiany jest wszystko. Płyta już wiele pewnie pamięta (na agp jeszcze, to raczej wyklucza ją by tak wiekowa płyta E8400 obsłużyła), wiele z niej nie zrobisz.

Zbieraj więcej pieniędzy, przynajmniej te 300 zł. 

­

Opublikowano

To tym bardziej dozbieraj przynajmniej z 300 zl i kup jakies mobo z centkiem na 1155 i plyte. Koszt nie wiekszy jak 200 zl. 4 GB ddr3 kupisz za 100 zl jak nie mniej. Karte do pogrania starczy w mniej wymagajace tytuly hd 4870

­

Opublikowano

Witam.
Czy ten zestaw mógłby być odpowiedni dla tego klienta(Poszukuje on zastaw do 1000/1500zł). Mam nadzieje, żę tak, ponieważ na zestaw budżetowy nie ma sensu brać intela. Moja propozycja zestawu:
CPU: AMD FX-4300 AM3+ (W przyszłości  możliwość upgradu na fx 8320)
MOBO: ASROCK 760G AM3+

GPU: Gigabyte GeForce GTX 730 DDR3

RAM: Crucial 8GB  4GBx2 DDR3 

HDD: Seagate Baracuda 1TB

PSU: Jakiś OCZ, XFX lub BeQuiet za ok. 250 zł może być XFX 550W Pro

CASE: Zalman Z3 PLUS

Zastaw będzie podkręcany, tylko dopiero po zakupie lepszego chłodzenia, gdyż BOXowe nie zchłodzi tego procesora.

Opublikowano

Witam.

Czy ten zestaw mógłby być odpowiedni dla tego klienta(Poszukuje on zastaw do 1000/1500zł). Mam nadzieje, żę tak, ponieważ na zestaw budżetowy nie ma sensu brać intela. Moja propozycja zestawu:

CPU: AMD FX-4300 AM3+ (W przyszłości  możliwość upgradu na fx 8320)

MOBO: ASROCK 760G AM3+

GPU: Gigabyte GeForce GTX 730 DDR3

RAM: Crucial 8GB  4GBx2 DDR3 

HDD: Seagate Baracuda 1TB

PSU: Jakiś OCZ, XFX lub BeQuiet za ok. 250 zł może być XFX 550W Pro

CASE: Zalman Z3 PLUS

Zastaw będzie podkręcany, tylko dopiero po zakupie lepszego chłodzenia, gdyż BOXowe nie zchłodzi tego procesora.

Odpowiadając na twe pytanie nie. Za 1500 zł mam lepszą kartę i lepszego pentiuma też do podkręcania. 

­

Opublikowano

Podaj konkretny zestaw na Intelu. Mam PC oparty na AMD i jestem zadowolony. Bracia mają AMD i też im śmiga. Podaj mi konkretny zestaw PC z wszystkimi komponentami. Zachowaj ukłąd:
CPU:

MOBO:

GPU:

RAM:

HDD:

PSU:

CASE:

Opublikowano

OpenGL ja Ci załatwiam komputer szukam go a ty masz to w D***E! Znam Cie i wielce cwaniakujesz chcesz PC za 1000zł do GTA 5. Powiedz mi to na Skype, przecież rozmawiamy...

Opublikowano

Men to złożysz mi komputer za 1000 zł jakąś 2 gb kartę graficzna i 8 gb ram lub 6 gb ramu a reszte weź dobierz więc znajdziesz mi jakiś zestał ciastkomen ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...