Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TerraSpace

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 314
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo fajny...
Przyjaźni gracze.~ (Jak dla mnie najważniejsze c: )
Macie stałego gracza... ale... póki co jakiś błąd jest v.v i server nie działa...

@Edit: Server już działa

Opublikowano

Ile osób gra średnio?

Rozumiem, że serwer działa na najnowszej wersji Terrarii?

Średnio gra po 3/4 

Tak działa na najnowszej wersji, ale teraz coś nie działa v.v

Opublikowano

Polecam serwer. Ciekawa rozgrywka i co najważniejsze mili gracze zawsze służący pomocą. Trochę pograłem i raczej zostanę na dłużej ;]

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam... Mało graczy, w dodatku nie ogarniętych. Adminów praktycznie w ogóle nie ma na serwerze. Brak atmosfery. Nie przyjaźni gracze. A wszelakie budowle są poprostu brzydkie.

Opublikowano

@Tickey Nope.

@maciek2417 Administratorzy to nie roboty, każdy chcę spędzić majówkę (nie przed komputerem)

Jeśli miałeś jakiś problem z Graczami to było powiedzieć, ja żadnych nieprawidłowości w ostatnim czasie nie zauważyłem. Aktualnie jest 10/15 osób - nie narzekamy.

Zapraszamy do gry :)

Opublikowano

Polecam gorąco serwer, jest to mój pierwszy serwer i zostanę z nim, miła atmosfera na serwerze, zapraszam również do klanu  EncePence wszystkich AKTYWNYCH graczy + dodatek dla administracji ode mnie :3

fXetXs8.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngLubieSok

Nie ma to jak tworzyć konto o godzinie 3 o bardzo oryginalnym nicku, ustawić banner reklamy serwera, żeby minute później wstawić posta pod tematem serwera, polecający go. Nadomiar tego, wszystko w czasie downtime serwera.

Trudne czasy?

Opublikowano

@ARSEHOLE

Jaki banner? nie rozumiem o co Ci chodzi, zarejestrowałem się po to by polecić serwer. Czekam na nową edycję, poza tym co Cię obchodzi jakie piszę posty i gdzie? 

Zacząłem grać na nim z tydzień temu biorąc IP z mpc bez konta, zarejestrowałem się to i przy okazji poleciłem serwer?

PS. Nie mów mi czy mam żyć o 3 w nocy czy o 15, rozumiem że Tobie tylko w tym czasie pozwalają grać i masz jakieś wąty.

Ból dupy o to, że serwer jest lepszy od twojego.

Opublikowano

Zapraszamy do grania na nowej edycji serwera! Mamy dla was event - poszukiwanie ukrytych skrzyń!

Dziękujemy za komentarze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...