Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki jest sposób na bicie falkoja z rakiet?

kolo78451289

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

falcon sie buguje sam tak jak kazdy inny alien w tej grze.

trzeba odlatywac i liczyc ze sie uda:)

cierpliwosci a napewno sie zbuguje.

czasem to moze trwac dlugo ale przewaznie max 2 min

Opublikowano

falcon sie buguje sam tak jak kazdy inny alien w tej grze.

trzeba odlatywac i liczyc ze sie uda:)

cierpliwosci a napewno sie zbuguje.

czasem to moze trwac dlugo ale przewaznie max 2 min

ta max 2 min to albo gadasz farmazony albo masz wielkiego farta 

bo ja mam tak ze 2-3 falcony ladnie sie zbuguja a potem sa takie dechy ze nie ma c***a by sie zbugowal i nieraz latam po 20min go targam i nic 

Opublikowano

Tak jak rakieta jest bliko to zmien konfe :) nie zawsze sie zbuguje ale kilka razy i jest bugniety.

to jest bardzo prymitywny sposob na bugowanie go tak naprawde wiezac ze to dziala oszukujesz samego siebie ja tez kiedys w to wiezylem :D wedlug mnie na bugowanie falcona lepszego sposobu niz odlatywanka nie ma , a najlepiej on sie buguje kiedy duzo ludzi na servie gra i scina troche .

mozesz nie wszyscy wiedza ale bojki teraz na krzyz sie zapalaja 

Opublikowano

to jest bardzo prymitywny sposob na bugowanie go tak naprawde wiezac ze to dziala oszukujesz samego siebie ja tez kiedys w to wiezylem :D wedlug mnie na bugowanie falcona lepszego sposobu niz odlatywanka nie ma , a najlepiej on sie buguje kiedy duzo ludzi na servie gra i scina troche .

mozesz nie wszyscy wiedza ale bojki teraz na krzyz sie zapalaja 

no i o to wlasnie chodzi,przy zmianie konfy lekka scinka jest i wtedy za kilkoma razami zmiany konfy sie buguje. Czasem za 1 razem ,a czasem za 5,6... :P

Opublikowano

no i o to wlasnie chodzi,przy zmianie konfy lekka scinka jest i wtedy za kilkoma razami zmiany konfy sie buguje. Czasem za 1 razem ,a czasem za 5,6... :P

na to samo wychodzi co bys go na odlatywanke bugowal :D 

Opublikowano

na to samo wychodzi co bys go na odlatywanke bugowal :D

pisales ze jak wiecej ludzi gra to masz scinki i ze lepiej sie buguje,wiec jak jest mniej ludzi to sam musisz scinki robic-mi zmiana konfy pomaga...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...