Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto wrócić do gry?

superhed1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

czy nadal warto grac w last chaos pl? jest jeszcze z tego jakas frajda tak jjak to bylo kilka lat temu?

i jeszcze drugie pytanko mianowicie : czy ktos zna jakis priv na ktorym mozna spedzic czas grajjac z przyjaciolmi? z gory dziekuje

Opublikowano

Zależy jak rozumiesz pojęcie "frajda", bo stare LC z aktualnym globalem jest niemal nieporównywalne, jest o wiele łatwiej teraz. :v

Czy warto? Mimo wszystko uważam, że tak.

Z prywatnych serwerów, to może Genesis, grałam tam tylko chwilkę, ale dużo osób go poleca.

Opublikowano

Troszeczke mnie rozsmieszylac :)  o wiele latwiej powiadasz? Zgodze sie z tym , ale w przypadku ladowania cashu , a taki maly lvl nie moze zarobic na niczym praktycznie.Dawniej to mozna bylo w procku na dobrego konika zarobic i to przyjemnie i teraz lipa ;/

Opublikowano

Od 50 lvl'a można spokojnie zarobić trochę w alvitar: zbierać i sprzedawać wepy na 69lvl u npc oraz dropić skrzynki księżycowe i żetony o XX:X9 godzinie. Zawsze coś tam się na tym zarobi. :P

Opublikowano

probowalem...  ten proces jejjst bardzoooooooooooo powolny i nudny, zeby zarobic na wep 97+14(ablo mniejjj) trzeba kilka dni albo wiecej siedziec ciagle :c.A taki ise k sobie doladuje i ma . W starym lc mozna bylo zarobic przez is oraz drop rownie dobrze :)

Opublikowano

Hej!

czy nadal warto grac w last chaos pl? jest jeszcze z tego jakas frajda tak jjak to bylo kilka lat temu?

i jeszcze drugie pytanko mianowicie : czy ktos zna jakis priv na ktorym mozna spedzic czas grajjac z przyjaciolmi? z gory dziekuje

Jeśli masz ochotę grać i masz czas na to, to wiadomo, że warto :D

A co do priva... To jest duży GenericName02 i niedawno ruszył Genesis, kiedyś był dobrym serwerem, teraz musisz pytać ludzi grających tam czy warto tam grać :)

k1hvCVp.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej!

W sumie zależy czego oczekujesz. Jeżeli jesteś osobą, której nie przeszkadza, że aktualnie gra kręci się wokół ItemShopu, a większość eventów jest związana właśnie z nim, to oczywiście warto, warto. 

Opublikowano

Podpinam się do pytania (by nie tworzyć kolejnego, niepotrzebnego)

Warto do tej gry powrócić? Pamiętam, że miałem tam chyba tytana na dość wysokim poziomie i zaklinacza. Bodajże był to serwer Kathar

Jak teraz gra wygląda? Słyszałem, że położyli spory nacisk na elementy p2w i przedmioty za prawdziwą gotówkę.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Podpinam się do pytania (by nie tworzyć kolejnego, niepotrzebnego)

Warto do tej gry powrócić? Pamiętam, że miałem tam chyba tytana na dość wysokim poziomie i zaklinacza. Bodajże był to serwer Kathar

Jak teraz gra wygląda? Słyszałem, że położyli spory nacisk na elementy p2w i przedmioty za prawdziwą gotówkę.

To źle słyszałeś. Jest o wiele łatwiej lvlować, a cash można kupić od innych graczy. Jeżeli się przyłożysz i znajdziesz sposób na zarabianie kasy to nie będziesz potrzebował ładować za prawdziwą gotówkę. Jeżeli nie jesteś cierpliwy to nie jest to gra dla Ciebie skoro nie chcesz płacić. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...