Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kha exploit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zacytuje wypowiedź autora : (T działa tylko od 6)

A co do T-wystarczy kliknac lpm, pojawia się "celownik" i jak pasuje lokalizacja to wciskasz T. Oczywiście musi to być w ścianie, najlepej żeby cale duże kolo było w ścianie. Działa tylko przy odległości większej niż 3000 od postaci, żeby nie rozpraszać.
Opublikowano

Zacytuje wypowiedź autora : (T działa tylko od 6)

Jak niby te całe duże kółko ma być w ścianie skoro one jest tak duże a ściany tak małe..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jak niby te całe duże kółko ma być w ścianie skoro one jest tak duże a ściany tak małe..

Dlatego właśnie działa to najlepiej na Topa i bota na filmie autor tylko skakał top/bot

Opublikowano

działa :) dzieki za pomoc wystarczy zeby kolo bylo w scianie dzieny jeszcze raz

W ktorej scianie Ci zadzialalo?

Działa w te ściany poza mapą. Czyli te ściany "tła" świata.

userbarwb.png

Opublikowano

Skrypt jest zrobiony aby używał "E" więc jakim cudem ma działać na Teemo, którego E to trutka? ;v  Rozumiem jakby się przerobiło skrypt pod W tristanki. Ciekawe czy by śmigało.

userbarwb.png

Opublikowano

Skrypt jest zrobiony aby używał "E" więc jakim cudem ma działać na Teemo, którego E to trutka? ;v  Rozumiem jakby się przerobiło skrypt pod W tristanki. Ciekawe czy by śmigało.

Wydaje mi się, że tak trudno nie jest to zrobić.

­

giphy.gif

Opublikowano

Też nie rozumiem jak by to miało działać na teemo ale jednak widziałem to na własne oczy ja i team.

Może jest jakiś exploit na teemo o którym nie wiemy!

Budowniczy
Opublikowano

Było dużo pytań o T, więc dodałem screena do pierwszego posta. Exploit nadal działa.

Opublikowano

dzisiaj podczas gry chciałem skoczyć z jungli na topa ale zamiast skoczyć to zniknąłem i kamera zaczęła się wolno przesuwać na topa. potem już do końca gry byłem niewidzialny. miał ktoś tak?

Opublikowano

dzisiaj podczas gry chciałem skoczyć z jungli na topa ale zamiast skoczyć to zniknąłem i kamera zaczęła się wolno przesuwać na topa. potem już do końca gry byłem niewidzialny. miał ktoś tak?

Tzn byłeś niewidzialny gdy biłeś także tak?

­

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano

Bo pewnie za szybko kamerę zablokowałeś czy coś. Wtedy trzeba poczekać i nacisnąć "Z" czyli powrót do bazy i juz jest ok.

userbarwb.png

Opublikowano

Tzn byłeś niewidzialny gdy biłeś także tak?

­

tak wtedy też, chociaż hydre już było widać.

Bo pewnie za szybko kamerę zablokowałeś czy coś. Wtedy trzeba poczekać i nacisnąć "Z" czyli powrót do bazy i juz jest ok.

a da się to jakoś powtórzyć?

Opublikowano

Było dużo pytań o T, więc dodałem screena do pierwszego posta. Exploit nadal działa.

Możesz dać więcej screenów miejsc gdzie można się tepnąć? Oglądałem powtórki i dzialają mi tyko 2 miejsca w tym to, które dałeś na ss w pierwszym poście i o dziwo tam teleportuje się za każdym razem a reszta w ogóle nie trybi

@Edit

A w sumie już nie trzeba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...