Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobieranie wysokich rang na unrankedzie

igi1965

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem Mam normalne konto s4 czesto dostawalem bany na 7 dni wczoraj rowniez wiec postanowilem zakupic nowe konto gdy kupilem nie mam rangi i chce dzisaj chce nabic gdzy zagralem daje mi przeciwnikow jak i kompanow z gold nova 1,2,3 sa odemnie o wiele lepsi a ja mam unrankeda wie ktos co zrobic ? Dzieki z gory

Opublikowano

Jak masz nowe konto i nie masz rangi najczęściej dobiera ci Elitarne Silvery, Goldy i Kałachy. Nic nie zrobisz dopóki nie zdobędziesz rangi. Ranga jest po to aby przydzielało ci zawodników według twoich umiejętności. Dopóki nie zdobędziesz rangi jesteś zdany na to kogo ci gra wylosuje.

Opublikowano

Nic nie zrobisz taki jest system dobierania rang na unrankedzie.

Przegrasz trochę to Cię przydzieli do niższych rang.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na unrankedzie można grać nawet z globalami, bo "UNRANKED" znaczy "bez rangi" czyli tak naprawde nie ma dolnych i górnych granic. Dostaniesz rangę taką na jaką zasłużysz zależnie od tego na jakich rangach sobie radzisz.

Opublikowano

Najwidoczniej zagrałeś zbyt dobrze i dobiera Ci wyższe rangi, graj dalej, a rangi będą stopniowo malały. Oczywiście, jeżeli nie będziesz dawał rady.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Na starcie powinieneś się cieszyć, że tak dobiera, ELO nowego konta jest z góry ustalone i albo stracisz punkty ELO, albo je utrzymasz. Radzę nie myśleć w następnych meczach, że są to mocni przeciwnicy i grać na 100%

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...