Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś grałem na takim (chyba) kamer modzie, że było chyba 31 serwerów, ale i tak na który nie wejdziesz to wszystko jest tak samo. Miałem formata i nie moge znaleźć tego pliku do pobrania. I mam pytanie: Czy to jeszcze w ogóle działa? I czy jest to jeszcze na forum ( nie proszę o linka, jak jest - sam znajde)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

No dobra mam już tego moda. Ale czy on działa? Czy tylko teraz nie mogę się zalogować, ponieważ wyskakuje "błąd podczas łączenia z serwerem" ?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

@UP czyli wystarczy, że jedynie ściągne starego metina 2008 i rozpakuje do folderu z nim tego kamer moda i już wszystko bedzie ok ? czy musze coś zmieniać z tymi IP ?

@ Edit: W folderze mam rozpakowanego moda i metin 2008. Wysakuje błąd "nie znaleziono devil.dll. i nie powiodło sie uruchamianie. CO teraz z tym zrobić ?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

A gdzie można założyć konto? Da rade jeszcze ? Prosiłbym o linka do reje.

Ściągnąłem drugiego metina z 2008r. I dalej wysakuje błąd z tym devil.dll. co się stało, że to nie chce działąc ?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

wejdź na stronę

To jest ukryta treść, proszę

i wejdź w zakładkę metinmod na privy kliknij download

Mam wejść w download-> a potem MetinMod ( NIE metinmod PL) ??? i to ściągnąć tak? i to wpakować do folderu ze starym metinem 2008 czy samo w folderze zostawić?

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...