Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odblokowanie rynku steam

driver4321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tydzień temu zakupiłem cs go i chciałbym coś kupić na rynku lecz nie wiem jak to jest (czytałem wiele poradników i dalej nic nie rozumiem..) Dodam jeszcze, że ok. 15-30dni temu zakupiłem premium tf2. Premium w tf2 liczy się jako zakup? Wyczytałem , że trzeba coś kupić na steamie ale nie wiem czy to ma być w cs go.

Dziękuję z góry za pomoc.

Opublikowano

Zakupiłeś cs:go po przez steam?

Jeżeli tak to za 30 dni Ci się rynek odblokuje.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

No to będziesz miał odblokowany 27 kwietnia. Jeśli kupiłeś premium tf2, to od tego zakupu liczy się 30 dni do rynku.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A nie chcę zakładać tematu drugiego, żeby spamić. Czy przez Allegro kupiony CS:GO odblokuje mi rynek? Wypadła mi Chroma 2 i muszę ją szybko sprzedać.

@topic
Odblokuje ci się tego 27 kwietnia.

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

A nie chcę zakładać tematu drugiego, żeby spamić. Czy przez Allegro kupiony CS:GO odblokuje mi rynek? Wypadła mi Chroma 2 i muszę ją szybko sprzedać.

@topic

Odblokuje ci się tego 27 kwietnia.

Nie, tylko ze steam, wpisując kod spoza, nie odblokuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...