Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zablokowany AccMaker

Ziioomal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Mam nadzieję że trafiłem w dobry temat. Jestem w trakcie tworzenie servera Pokemon, który jest ukończony w 99%.
Problem pojawił się z najgłupszą i najłatwiejszą rzeczą, z pozoru...

Account Menager został zablokowany przez autora silnika, mimo że próbuję to ogarnąć od kilku dni wciąż nie ma efektów. 
Czy ktoś zna się na tym ? Jest to wersja "tibii" 8.54, podejrzewam że jeśli ktoś zna się na serwerach Tibii to i z tym nie będzie miał problemu.

Próbowałem też stworzyć AccMaker na stronie, też bez efektów (choć tutaj mogłem coś nabroić, bo nie znam się na www) 

Czy ktoś ogarnięty może mi w tym pomóc ?? 

Opublikowano

W jaki sposob wylaczony? komunikat "temple position is wrong", czy moze jakis inny? na przyszlosc staraj sie w miare rozpisac swoj problem.

Skrypty LUA Tibia za darmo!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Silnik jest zablokowany prawdopodobnie przez jego twórców. Wszystko w silniku, cała jego konfiguracja jest utrudniona i bardzo skomplikowana jednak mimo to będziemy walczyć i próbować to ogarnąć. 

Udało nam się podpiąć stronę i na niej zrobić acc makera niestety po utworzeniu konta i postaci wszystkie przedmioty/ikonki dla zwykłego gracza lądują na ziemi... 
Przy próbie podniesienia jakiegokolwiek przedmiotu wyskakuje komunikat, że nie można mieć więcej niż 6 pokemonów czyli kolejna blokada. 
Po ręcznym przestawieniu group ID np. z 1 na 5 (GM) wszystko wraca na swoje miejsce.
Czy ktoś zna się dobrze na konfiguracji stron ? Chętnie nawiążemy z kimś współpracę, a nawet jesteśmy gotowi podzielić się zyskami.

Dodam SS'y żeby było wiadomo o co chodzi :)

Nowa postać > Pierwsze logowanie:

db012a7f3cf77.jpg

kolejne logowania oraz próba podnoszenia przedmiotu...

a82222ee7a142.jpg

Edit. Pomyliłem kolejność zdjęć :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...