Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nadchodzi kolejna wielka aktualizacja Dota2 - Dyskusja

Burned123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Nie wiem czy większość z was wie ale Valve szykuje kolejną wielką aktualizacje naszej ukochanej MOBA tuż po zakończeniu StarLaddera, które będzie miało miejsce 26.04.2015 roku, czyli dokładnie za 8 dni licząc od teraz. Jak można się domyślić wprowadzi to dużo zmian nie tylko pod względem bohaterów ale i skilli czy przedmiotów. Lecz my skupmy się na tym pierwszym. Jak myślicie kogo Valve powinno znerfić, co dokładnie a komu dać buffa. A może nadchodząca meta będzie powrotem do czegoś co już było?

Opublikowano

Slark? Hmm.. Jemu można by zmienić działanie ulti aby mniejszy regen dostawał. Mimo, że wcześniej i tak zostało to trochę zmienione to nadal uważam, że tego regena ma za dużo. Dla mnie priorytetem byłoby znerfienie Snipera. Od dłuższego czasu co grę mam go w przeciwnym teamie i zawsze mnie denerwuje tym, że ja go nie widzę a on mnie ostrzeliwuje. Zmiana skilla headshot byłaby dobra, mniejszy dmg albo zmniejszona szansa na trafienie. Mimo denerwującego zasięgu to bym go nie zmieniał. Co do buffa to też szczerze mówiąc nie wiem komu by się należał, może tym którzy utracili po przez wcześniejsze patche. 

Co do nowej mapy to trochę ciężki temat. W Docie są różne tryby gry i to one właśnie zastępują opcje z kilkudziesięcioma mapami.

Opublikowano

Slark? Hmm.. Jemu można by zmienić działanie ulti aby mniejszy regen dostawał. Mimo, że wcześniej i tak zostało to trochę zmienione to nadal uważam, że tego regena ma za dużo. Dla mnie priorytetem byłoby znerfienie Snipera. Od dłuższego czasu co grę mam go w przeciwnym teamie i zawsze mnie denerwuje tym, że ja go nie widzę a on mnie ostrzeliwuje. Zmiana skilla headshot byłaby dobra, mniejszy dmg albo zmniejszona szansa na trafienie. Mimo denerwującego zasięgu to bym go nie zmieniał. Co do buffa to też szczerze mówiąc nie wiem komu by się należał, może tym którzy utracili po przez wcześniejsze patche. 

Co do nowej mapy to trochę ciężki temat. W Docie są różne tryby gry i to one właśnie zastępują opcje z kilkudziesięcioma mapami.

No tak, ale gra na jednej mapie troszke sie nudzi. Niewazne. Co do Snipera, nie jest az tak denerwujacy jak Slark ktory nafidowany jest nie do zabicia. Snipera mozna latwo zdjac bo ma malo zycia (Lina, Lion)

61093c6efb.png

Opublikowano

Nafeedowanego Huskara wgl nie da się zabić, więc miło by jakby go znerfili. Co do buffów to nie wiem, nikt raczej nie potrzebuje, mogą co najwyżej zbuffować tych co są rzadko pickowani.

Opublikowano

Nafeedowanego Huskara wgl nie da się zabić, więc miło by jakby go znerfili. Co do buffów to nie wiem, nikt raczej nie potrzebuje, mogą co najwyżej zbuffować tych co są rzadko pickowani.

Niczego nafidowanego nie da sie zabic.

Znerfil bym Shrapnel Snipera, Ulti Trolla, Miss Chance Trolla.

61093c6efb.png

Opublikowano

Może Valve ustawi jakiś minimalny couldown po udanym ult Axe, albo przynajmniej zmniejszy jego wartość o 75% od podstawowego. Ja bym chciał aby do mety powróciły takie postacie jak Jakiro, Alchemist czy Lifestealer. Ursy też dawno nie oglądałem albo CM.

Opublikowano

Ja cm mam w sumie co grę ale taki a alch czy jakiro... Ja bym chciał trochę zróżnicowania co gre bo się nudno robi. Co raz to takie same lub podobne picki

61093c6efb.png

Opublikowano

Nerf czy ja wiem, zalezy jak ci noobek zagra to wiadomo ze nawet snipem nie ugra a pro to da rade ujechać zfeedowanego alcha techiesem, wiec co do nerfu sie nie wypowiem ale buff to moze Rubick i jego W, jak wiemy do 6 lv jestesmy praktycznie bezbronni oprócz W i telekinezy ale to raczej na gank lub escape

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie można zbudować na voidzie wszystko pod dps, bo alchem da premię ze sceptera : v

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...