Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

grube nogi

Moysei

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem że nie da się schudnąć z pojedyńczej partii nóg ale ja mam tak grube nogi że to jest chuj normalnie mam 170cm wzrostu 13 lat i ważę 58kg

waga chyba jest optymalna, moi rówieśnicy mają podobną wagę ale ja normalnie nie mogę ubrać jeansów tylko w dresiokach muszę chodzić help pls xD

Opublikowano

wiem że nie da się schudnąć z pojedyńczej partii nóg ale ja mam tak grube nogi że to jest c**j normalnie mam 170cm wzrostu 13 lat i ważę 58kg

waga chyba jest optymalna, moi rówieśnicy mają podobną wagę ale ja normalnie nie mogę ubrać jeansów tylko w dresiokach muszę chodzić help pls xD

Przy 1,7 m wzrostu i 58 kg jesteś chudy jak patyk.Możesz spokojnie przytyć do 70.No i zacznij kupować normalne spodnie a nie rurki, dzisiaj wszystko robi się takie obcisłe i trzeba po prostu kupować większe rozmiary.

Opublikowano

Jak dojrzejesz urosną Ci bary, sylwetka się zmieni i pewnie jeszcze podrośniesz. Do tego trochę sportu i będzie cycuś glancyś :). Pozdro.

Yo!

Opublikowano

Przy 1,7 m wzrostu i 58 kg jesteś chudy jak patyk.Możesz spokojnie przytyć do 70.No i zacznij kupować normalne spodnie a nie rurki, dzisiaj wszystko robi się takie obcisłe i trzeba po prostu kupować większe rozmiary.

70kg. --> 13lat puknij się w łeb.

Co do tematu to zacznij biegać, rowerek stacjonarny :)

805491408806070489277.png

Opublikowano

Każdy człowiek jest inny i u każdego tłuszcz gromadzi się w innym miejscu. Zdecydowanie zacznij biegać lub jakiś rowerek. Coś takiego, gdzie używasz mięśni nóg. ;)

Opublikowano

70kg. --> 13lat puknij się w łeb.

Co do tematu to zacznij biegać, rowerek stacjonarny :)

Sam się puknij w łeb i nie wypowiadaj się jak nie masz o tym zielonego pojęcia.Prawidłowa waga jest zawsze zależna od wzrostu a nie od wieku.Myślisz, że dlaczego nawet wskaźnik BMI bierze pod uwagę 2 parametry - wzrost i wagę? A nie wzrost, wagę i wiek? Bo wiek tu nie gra roli.On ma 13 lat i teraz będzie intensywnie rósł, więc potrzebuje do tego budulca.A jak sobie teraz umyśli, że jest "gruby" i zacznie się odchudzać, to tylko zrobi sobie krzywdę.Jak mu zależy na zdrowej sylwetce, to owszem niech zacznie biegać, uprawiać sport itd, ale niech też je normalnie, a nie pieprzy, że ma grube nogi.On "grubych" nóg nie widział.

Opublikowano

Sam się puknij w łeb i nie wypowiadaj się jak nie masz o tym zielonego pojęcia.Prawidłowa waga jest zawsze zależna od wzrostu a nie od wieku.Myślisz, że dlaczego nawet wskaźnik BMI bierze pod uwagę 2 parametry - wzrost i wagę? A nie wzrost, wagę i wiek? Bo wiek tu nie gra roli.On ma 13 lat i teraz będzie intensywnie rósł, więc potrzebuje do tego budulca.A jak sobie teraz umyśli, że jest "gruby" i zacznie się odchudzać, to tylko zrobi sobie krzywdę.Jak mu zależy na zdrowej sylwetce, to owszem niech zacznie biegać, uprawiać sport itd, ale niech też je normalnie, a nie pieprzy, że ma grube nogi.On "grubych" nóg nie widział.

pierdolisz głupoty ja 13 lat miałem też z 1.7 , podobną wagę.. ok 60.. tera mam 1.84 i 72kg 18.5 lat

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jak wszyscy już radzili bieganie i rower, ale nie 10 min. (bieganie stopniowo bo wiadomo ktoś bez kondycji nie przebiegnie 10km).

Gdzieś czytałem, że spalanie tłuszczów w celu uzyskania energii dla organizmu zaczyna się po około 20 minutach intensywnego wysiłku.

Opublikowano

Bieganie i rower przynajmniej 1h dziennie po równym bądź 45min pod górke. BIeganie tak samo, chodzenie na długo wystansowe trasy również pomagają na takie coś.

sygna.png?i_dim=1366x768&app_id=web-clie

Opublikowano

Dołączam się do pytania. Mam ok. 177cm oraz ważę ok. 70kg. Dużo na rowerze jeżdżę, a moje nogi są grube.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...