Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż skinów w internecie.

adrian123451251

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. 

Zamierzam sprzedać swoje całe eq i kupić najdroższy skin jaki za to wyciągnę ale mam pytanie odnośnie sprzedaży tego. Chce to sprzedać tylko nie wiem za bardzo jak. Na steam jak sprzedam to kasa mi się nie zwróci. Więc pozostaje internet. Planuje to wystawić na allegro tylko mam jedno pytanie. Jak wystawię na allegro to jest szansa że ktoś kupi?

Drugie pytanie to do lounge. Tam oferują za skiny "real money". Jak to się odbywa?

Opublikowano

Na allegro pewnie że jest szansa.

Co do 2 pytania to musicie się dogadać.

Np. Ty mu dajesz skiny a on ci przelewa hajs.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ogólnie wystawienie na allegro jest dobrą rzeczą i na pewno ktoś ci kupi (Jak jest dobra cena i ktoś jest zainteresowany)- polecam także eBay 

Co do samego csgolounge - opcja realmoney jest trochę skomplikowana - bo większość tych wymian wygląda tak że ktoś Ci pisze - zazwyczaj jakiś obco krajowiec i ciśnie ci kity - ''no wiesz ja jestem taki i taki , dasz pierwszy, już wysłałem przelew (ale nic nie wysłał) daj itemek itd...'' więc dla mnie csgolounge odpada trejdem na real money.

Sprzedaż rynkowo wiązę się z podatkiem - +70 euro to już prawie 10 euro podatku więc jest to dużo... 

A jak masz problem z sprzedażą swojego itemka to po prostu go wymień na inny (który szybko ci kupią) np. wszystkie twoje skina, za jakaś fajna kose np. karambit jakiś tam i sprzedaj jedną za dobrą cene. Pozdrawiam :)

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...