Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DEKARON Invincible Dragon A9-A11

NowaGra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkim.

Chciałbym wam zaprezentować nowo odkryty przeze mnie dekaron o nazwie:  Invincible Dragon
Jest to serwer Polski prowadzony przez dobry zespół, w sposób uczciwy dla wszystkich graczy.
Jak zapewne myślicie: Polski server? pewnie lipa jak zwykle. Też tak myślałem w pierwszym momencie i byłem w wielkim błędzie. Team przestrzega zasad surowo, jest uczciwy wobec wszystkich graczy jak i pomocny kiedy potrzeba nam informacji czy jakiś wyjaśnień. 

Co do samego servera i gry, zapowiada się ciekawie, są wprowadzone nowości i z tego co mówiono nam graczom będą wprowadzane z czasem. Co do tego nie mam wątpliwości żadnych, gdyż widzę co się dzieje na serwerze i co zostaje wprowadzone w jakim czasie.

Informacje dotyczące gry:

Max lvl 200 aktualnie, na serwerze jest A9 z elementami A11. Exp jest dość szybki, zwłaszcza w party nawet grając w 2 osoby. W niektórych przypadkach exp jest bardzo duży a czasami zajmuje nam wbicie kilku lvli dłużej niż zwykle, chodź ma to swój urok w grze.  Co weekend są organizowane eventy w podanych godzinach, gdzie możemy uzyskać wiele dodatków dla naszej postaci: Takich jak mediale,ringi kilku dniowe najbardziej pomocne w pierwszych dniach gry jak i wyjściach na bossy czy nazywane przeze mnie taliki dodatki w postaci ringów które możemy włożyć do naszego ekwipunku na wysokości broni.

Co ja będę wam opowiadał, zobaczcie sami :)  

Zapraszam!

Dane servera:

Strona główna: http://invincible-dragon.servegame.com
Download link gry: zxc
Galeria chodź bardzo krótka:  http://invincible-dragon.servegame.com/galeria/

29979.gif
Opublikowano

Witam Wszystkim.

Chciałbym wam zaprezentować nowo odkryty przeze mnie dekaron o nazwie:  Invincible Dragon

Jest to serwer Polski prowadzony przez dobry zespół, w sposób uczciwy dla wszystkich graczy.

Jak zapewne myślicie: Polski server? pewnie lipa jak zwykle. Też tak myślałem w pierwszym momencie i byłem w wielkim błędzie. Team przestrzega zasad surowo, jest uczciwy wobec wszystkich graczy jak i pomocny kiedy potrzeba nam informacji czy jakiś wyjaśnień. 

Co do samego servera i gry, zapowiada się ciekawie, są wprowadzone nowości i z tego co mówiono nam graczom będą wprowadzane z czasem. Co do tego nie mam wątpliwości żadnych, gdyż widzę co się dzieje na serwerze i co zostaje wprowadzone w jakim czasie.

Informacje dotyczące gry:

Max lvl 200 aktualnie, na serwerze jest A9 z elementami A11. Exp jest dość szybki, zwłaszcza w party nawet grając w 2 osoby. W niektórych przypadkach exp jest bardzo duży a czasami zajmuje nam wbicie kilku lvli dłużej niż zwykle, chodź ma to swój urok w grze.  Co weekend są organizowane eventy w podanych godzinach, gdzie możemy uzyskać wiele dodatków dla naszej postaci: Takich jak mediale,ringi kilku dniowe najbardziej pomocne w pierwszych dniach gry jak i wyjściach na bossy czy nazywane przeze mnie taliki dodatki w postaci ringów które możemy włożyć do naszego ekwipunku na wysokości broni.

Co ja będę wam opowiadał, zobaczcie sami :)  

Zapraszam!

Dane servera:

Strona główna: http://invincible-dragon.servegame.com

Download link gry: zxc

Galeria chodź bardzo krótka:  http://invincible-dragon.servegame.com/galeria/

Te jaki krórde twój :) ? milo ze reklamujesz server, ale nad serverem ja siedzę poprawiam i naprawiam wszystko.

Real SERVER Owner 6ShadoW6

Server Staff

[GM]ShadoW

[GM]Zeus

[DEV]ShadoW

And thats all ppl in Staff

27402144507863919339.jpeg

Opublikowano

Ojej, a czy ja napisałem, że to mój?  Jedynie prezentuje go jako gracz. Gdybym jak mówisz mówił mój, to bym użył słowa w wstępnej wypowiedzi mojej : Przedstawiam wam mojego dekarona o nazwie ... lub coś podobnego.
Nie żartuj sobie z mnie :P 

29979.gif
Opublikowano

Dziś zainstalowałam i widziałam tylko 1 osobę w grze ale gram dalej może coś się ruszy , tylko pytanie po cholere 2 GM? skoro serwer jest tak pusty ? sądze ,że  2 DEV 1 GM wystarczy w zupełności .

Opublikowano

Ojej, a czy ja napisałem, że to mój?  Jedynie prezentuje go jako gracz. Gdybym jak mówisz mówił mój, to bym użył słowa w wstępnej wypowiedzi mojej : Przedstawiam wam mojego dekarona o nazwie ... lub coś podobnego.

Nie żartuj sobie z mnie :P 

Sorki bardzo ;)

Bo jeden nie zawsze jest w grze (bo mam pracę i rodzinę)

27402144507863919339.jpeg

Opublikowano

Skan nic ci tutaj nie da, po pierwsze plik jest zbyt duży i spakowany,a po drugie wiesz ile czasu by mi zajęło wrzucenie i przeskanowanie go na jakiś serv skanerski o ile istnieje taki który weźmie ponad 2gb plik.

Przeskanujesz go sobie po pobraniu, jak i twój Antywir sprawdzi plik podczas pobierania wraz z otwarciem rar. 

29979.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...