Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban

bmwtad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem bana ale dokladnie niewiem za co i chce sie dowiedziec za co i na ile na tym koncie nie grałem na hackach ale sellalem itemki na obejściu może mi ktoś powiedzieć do kogo napisac o tego bana

Opublikowano

Na E-mail ci musiało dojść za co dostałeś bana.

@Up yhh.. pierwszy byłeś :]

ja natomiast licze na ----

Nieregulaminowa sygnatura - Istny Diabel.

Opublikowano

Za free bana nie mogłeś dostać a za obejście tez nie ma bo ska możne GM wiedzieć przypuszczam ze to co napisałeś nie gram na hackach to ściema xDD albo poprostu za wulgi czy coś w tym stylu

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

Powód blokady

Wulgaryzm, Obraza I - &&&&& (s21)

Zablokowany do 12.05.2010

zal przeciez ja nie przeklinalem i nie wyzywałem sie

all po + oprócz per peja masz -

Opublikowano

Człowieku czy ty masz coś z glową napisałem że dostałem bana za wulgaryzm a ty mi tu wyjeżdżasz ze jechałem na sh/mh/wh/fish bot omg nabijanie postów czy może mi ktoś napisać jak sie od tego bana odwołać

Opublikowano

Ale mi na emaila tylko przyszło za co dostałem bana i na ile i żaden jakis klucz nie przylazl mi na @ odpowiedni klucz oraz sumę kontrolną, otrzymaną wcześniej w mailu potwierdzającym

Opublikowano

Tez właśnie musisz złożyć odwołanie do suportu wybierz ; kontakt z suport > pytanie-Gra> i w temacie wybierasz odwołanie od blokady konta

piszesz im jaka jest sprawa itd i później ci przysyłają ten klucz i sumę kontrolna by sprawdzić jak się miewa nasza sprawa

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

Odwołuj się. Ja dostałem bana na konto za kupowanie yang na allegro a nawet na tym gównie konta nie posiadam więc wiesz. Poprosiłem dowody od nich santonia dała logi a ja jej wysłałem kopie mailem wypisu ze szpitala w którym przebywałem. Proś gm o dowody to ban minie po jednym dniu;] Ja dużo i tak bym nie stracił bo 40lvl body(wbijam 35 w 2dni) ale sam fakt, że przeznaczyłem swój własny czas. Naciskaj ich tak aż odbanują bo zabraknie argumentów.

Pzdr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Odświeżam a napisałem im takie coś Konto, którego dotyczy blokada:

CiesMan

Nick członka Teamu, który nałożył blokadę:

Branos

Powód odwołania:

Dostałem bana za wulgaryzm tylko jest 1 problem miałem sklep i grałem w inną gre

Dodatkowe informacje, które uważasz, że mogą być pomocne:Prosze pokazać mi screena z wulgaryzmem jakim przeklinam

Weteran
Opublikowano
Prosze pokazać mi screena z wulgaryzmem jakim przeklinam

Nie pokażą ci , ponieważ nie mają obowiązku , jest to napisane w regulaminie , ale ty pewnie nie czytałeś ^^

1329036830-U154499.png
Opublikowano

http://team.metin2-team.pl/odwolanie.php
tu masz instrukcje:D

ps.popros ich o screena

to ja już nie rozumiem czyli będę musiał odczekać te 2 tyg. ??

Weteran
Opublikowano
to ja już nie rozumiem czyli będę musiał odczekać te 2 tyg. ??

Tak , niema szans na odblokowanie.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Dokładnie tak . Napisz do nich z prośbą o sprawdzenie czy nie była to pomyłka ja tak dostałem bana za wulgi jeszcze jak była stara czcionka . Gość miał w nicku RN a ja mialem M . Gm sprawdził to i odbanował mnie ^^

Opublikowano

Ja tez tak mialem, nie wyzywalem nikogo, a tu loga mnie i ban. Prosze o dowod, nie podadza i chuj 2 tygodnie w plecy a wbilbym z 58 do 65 :D

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...