Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ligi - problem z graniem

olejoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Aby grac w lidze trzeba miec 30 lv i 16 Bogow na poziomie mastery 1.Ja mam 30lv tych Bogow 24 i ciagle nie moge grac w ligach.O co chodzi?

Opublikowano

Witam.Aby grac w lidze trzeba miec 30 lv i 16 Bogow na poziomie mastery 1.Ja mam 30lv tych Bogow 24 i ciagle nie moge grac w ligach.O co chodzi?

Jak nie możesz? Masz przy wybieraniu meczu taką kłódkę?

Opublikowano

Ty 16 bogów musisz miec wymasterowanych i wykupionych. Daj screena plox.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Jest tam wyraźnie napisane, że trzeba posiadać przynajmniej 16 Bogów z 1 Mastery Level. Jeżeli, masz więcej niż 16 Bogów z 1 Mastery Level i Ci nie działa, to nie znam powodu. 

Może jakiś bug z kontem, ale w to wątpię. 

Spróbuj jeszcze coś z tym zrobić. Jak nic nie zadziała, to możesz napisać do Supportu, może oni Ci pomogą.

Opublikowano

No ale masz ich 16 wykupionych? Bo jeśli masz to napisz do supportu.

Trzeba mieć ich wykupionych i trzeba na tych Bogach zdobyć przynajmniej 1 Mastery Level.

Jejku, co mu support pomoże? Przecież to oczywiste, że albo po prostu jakiś bug( w takim wypadku restartuj gre, ew. coś z serwerami), albo nie ma wykupionych bogów...

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Na 100% nie masz wykupionych bogów. Jeżeli wymasterowałeś bogów, którzy byli w rotacji, ale nie masz ich wykupionych - to wgl się nie zaliczają.
W tej grze nie ma takich bugów. Pokaż swoje postacie, które masz kupione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...