Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Metinem...

karsut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć:)

Mam problem z Metinem. Gdy włączam Metina auto patch norlamnie ładnie chodzi kilkam rozpocznij grę torrent ładnie cały przechodzi włącza i ekran sie zaciemnia i wyłącza sie metin bez komunikatu.... mam wszytskie sterowniki reinstallowałem ściągałem najnowszą wersję z oficialnej strony metina. Żadna wersja nie chodzi ani prywat (2008) ani oficjalna (2010) inne gry działają normalnie. Dziękuje z góry za pomoc:P :)

Opublikowano

pobierz obejscie, mam ten sam problem a jezeli to nie pomoze to niech ci kumpel ktoremu metek dziala zgra na cos metka i przezuci(spatchowanego) licze na +:D

Opublikowano

Dzięki za pomoc a mógłbyś coś mi powiedzieć o tym obejśćiu bo z rok nie grałem w metka i nie wiem co to jest i jakiś link jak mógł bym poprosić:):D Dziękuje:P

Opublikowano

Poprostu Zmien Nazwe Ikony M2 z metin2 na metin2client.pl i otwórz nowy notatnik w nim wpisz metin2client.pl i zapisz jako Metin2.bat

Edit : jak to quspy napisał xD zamiast .pl to .bin :]

beztytuu2aaa.png
Opublikowano

Aha. Już probowałem tego nie działa... bo ja nie mam problemu z patchowanie, torrentem tylko z klientem metina włanza się zaciemnia obraz i wyłącza bez komunikatu o błędziie mój kolega ma tak samo...

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...