Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 misje na herculesa!

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktos nie ma jeszcze 10 herkow to fajna okaza zeby zdobyc 2sztuki.

Jak ja dropilem to nie bylo takich eventow;p

powodzenia :)

Opublikowano

nie da rady nie ubije tych denamer trzeba bić jako 1

gdzies na niemieckim forum byl o tym temat i tam pisali ze nie trzeba jako pierwszy zaznaczyc tylko bic grupa. i zalicza tej grupie ktora zada najwiecej dmg demnanerowi.

Nie sprawdzalem to nie potwierdze ale tak tam pisali.

Wiec silna grupa i powinno wam sie udac :)

Opublikowano

witam mam 2 misje na herka

ygGRSaE.png

no to gratki pomyslales i przyjoles misje ta stara a ja jak zobaczylem ta misje w ostatni dzien to powiedzialem ze nie przyjmuje bo nie ma to sensu i tak nie zrobie a bedzie wisiala hehe a tu taka niespodzianka w bigpoincie zaczeli ludzie pracowac co sa dobzi jak nigdy wali podstepem hehe 

myslisz ze dasz rade zrobic te 2 misje jak tyle ludzie bedzie chcialo to ukonczyc :D 

P.S na jak dlugo sa demanery znowu ?

Opublikowano

no to gratki pomyslales i przyjoles misje ta stara a ja jak zobaczylem ta misje w ostatni dzien to powiedzialem ze nie przyjmuje bo nie ma to sensu i tak nie zrobie a bedzie wisiala hehe a tu taka niespodzianka w bigpoincie zaczeli ludzie pracowac co sa dobzi jak nigdy wali podstepem hehe 

myslisz ze dasz rade zrobic te 2 misje jak tyle ludzie bedzie chcialo to ukonczyc :D

P.S na jak dlugo sa demanery znowu ?

Począwszy od 17.04 aż do 27.04 na orbitę zawitają frachtowce Demanerów.

NPC będą pokazywały się co 20 min począwszy od godziny 12.00 godziny 21.00 każdego dnia trwania eventu, z wyłączeniem pierwszego i ostatniego, w których czas oczekiwania na pojawienie się następnego NPC będzie wydłużony. Pamiętajcie, że mogą być maksymalnie 3 frachtowce dostępne na serwerze w tym samym czasie.Począwszy od 17.04 aż do 27.04 na orbitę zawitają frachtowce Demanerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...