Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

walki na areni

makao666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo

koles pokazal mi ta gierke, normalnie to nie gram w takie "gry" ale w szkole czasem duzo wolnego jest...

chodzi mi o walki na arenie. toz to jakas pomylka. przegrywam z ludzmi na nizszych poziomach i z gorszymi statami. WTF? czy to tak jest  w sf ? ze wynik walki bierze sie z dupy ?. poza tym w uj postaci w rankingu to boty. nie takie z SFbot tylko wydawca gry je tam wstawia ze niby tylu ludzi gra. mozna poznac po wyjatkowo niespojnych opisach postaci, i nie,  nie maja one  nic wspolnego z pseudo humorystycznym podejsciem tworcow. lamana polsczyzna albo w kilku jezykach poprzeplatany opis  ( tam w tym polu co sie samemu dodaje)

ogolnie fajnie tylko te walki na arenie to jakis kuhwa bulszit jest i nieporozumienie

Opublikowano

to zagraj tu: http://www.mpcforum.pl/topic/1384101-mediumdedyk-realm-of-shakes-and-fidget/

moze jestes np zwiadowcą a ładujesz pkt w siłe? albo inta?

nie, kolo mi pokazal o co kaman, on jest na 60 cos tam, i jest w gildi i strasznie przejety

Trzeba poświęcić trochę czasu na tą grę, aby ja ogarnąć, pewnie wszystko jest dobrze tylko Ty gdzieś popełniasz błąd :)

koles mnie za reke prowadzil i ciagle podpowiada, mam 22 lvl wiec poczatek, jak pytalem kolesi to powiedzial ze tak jest i juz (!) i ze on tez dosc regularnie dostaje baty od teoretycznie slabszych zawodnikow.

Opublikowano

nie, kolo mi pokazal o co kaman, on jest na 60 cos tam, i jest w gildi i strasznie przejety

koles mnie za reke prowadzil i ciagle podpowiada, mam 22 lvl wiec poczatek, jak pytalem kolesi to powiedzial ze tak jest i juz (!) i ze on tez dosc regularnie dostaje baty od teoretycznie slabszych zawodnikow.

na którym serwerze grasz ? jeżeli na s32 napisz do mnie zobaczę co jest nie tak z kontem nick Fl4sher :) Obecnie tylko na to konto poświęcam czas

Opublikowano

W walkach w SF trzeba mieć troche szczęścia... Tak już jest ale nie powinieneś się tym przejmować, ciebie też pewnie atakują silniejsi przeciwnicy i zdarza im się z tobą przegrać, prawda?

Może być też tak jak piszą u ^góry, ze źle rozwijasz postać ;p

YAY

Opublikowano

nie takie z SFbot tylko wydawca gry je tam wstawia ze niby tylu ludzi gra.

Jak dobrze, że mamy mądrego... W sumie to tylko 5 osób gra w tą grę a reszta to boty od twórców. Naprawdę dawno nie słyszałem takich debilizmów...

Co do walk to musisz ulepszać statystyki i kupować ciągle nowe itemy, żebyś był lepszy. Najlepiej zacznij chodzić na misję, gdzie jest więcej złota, wtedy będziesz na arenie nie pokonany.

Chyba, że walisz magiem w zręczność...

Subskrybuj! https://www.youtube.com/user/Eryk245PL

Zagraj też w grę Nerexiv (Niszczyciel Potworów).

Zapraszam serdecznie! :D

Opublikowano

elo

koles pokazal mi ta gierke, normalnie to nie gram w takie "gry" ale w szkole czasem duzo wolnego jest...

chodzi mi o walki na arenie. toz to jakas pomylka. przegrywam z ludzmi na nizszych poziomach i z gorszymi statami. WTF? czy to tak jest  w sf ? ze wynik walki bierze sie z dupy ?. poza tym w uj postaci w rankingu to boty. nie takie z SFbot tylko wydawca gry je tam wstawia ze niby tylu ludzi gra. mozna poznac po wyjatkowo niespojnych opisach postaci, i nie,  nie maja one  nic wspolnego z pseudo humorystycznym podejsciem tworcow. lamana polsczyzna albo w kilku jezykach poprzeplatany opis  ( tam w tym polu co sie samemu dodaje)

ogolnie fajnie tylko te walki na arenie to jakis kuhwa bulszit jest i nieporozumienie

Widać że twój poziom intelektualny jest nawet mniejszy od norberta.

Nie ma czegoś takiego jak boty od twórców.

Twój kolega ma 60lvl? To naprawdę mistrz gry. Taki poziom możesz wbić w niecałe 7 dni.

Skoro nie wiesz jak działa arena to nie pisz głupot. Pod uwagę bierze się all statystyki, pancerz i dmg.

Opublikowano

Twój kolega ma 60lvl? To naprawdę mistrz gry. Taki poziom możesz wbić w niecałe 7 dni.

Skoro nie wiesz jak działa arena to nie pisz głupot. Pod uwagę bierze się all statystyki, pancerz i dmg.

a czu ja twierdze ze mistrz?

i tez gadasz glupoty , a moze lewel 60 da sie w 1 dzien zrobic, albo w 15 minut.

mowie jak jest ( jak mariusz max kolonko)

sa firmowe boty, po nazwie i opisie poznasz, sztuczny tlum robia, ale to nie istotne bo wszyskie firmy tak robia, poczytalem tu i tam.

chodzi o niejasne zasady walk na arenie. nie jasne dla mnie. myslalem ze czegos sie dowiem a jedynie glupoty piszecie

jaki jest engine walk ?

jak wtglada rownanie, ile w tym jest generatora losowosci a ile statsow?

a wlasnie ze goruje na tym kolesiem intelektualnie, wiekszosc tu to gimbaza. przeczytales moj teksty, napisalem to w 0.000002 sekundy. jesdynie ktos obdazony fantazjai niespotykana inteligencja mogl to wymyslic

Wszelkie obrazy będą karane. //QuarK

Opublikowano

moze po prostu nie masz szczescie na arenie ? moze atakujesz postacie z malym lvlem ale z dobrymi statami ? powodow moze byc wiele ale musisz wiedziec ze w sf potrzebne jest duzo szczescia czy to arena czy lochy wystarczy ze dostaniesz kilka krytow i splyniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...