Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsorpay czyli wiecej grzybkow :)

magik1996

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem, że jest sposób z linkiem sponsora gdzie jest reklama i teoretycznie można nabijać podczas głównej reklamy na dodatkowych kartach, znalazłem ten link reklamy działają, ale nie generują grzybków. Jest ktoś w stanie pomóc z tym tematem, może robię coś źle :)

Opublikowano

moglbys cos wiecej  o tym sposobie napisac?

Więc sposób działa tak, że podczas włączania reklamy badasz element i szukasz dobrze ukrytego kodu przypisanego do konta, wygląda to tak: Masz otwartą nowa kartę cała biała i na środku masz reklamę taką jak widzisz na SFGame, odtwarzasz przewijasz i odbierasz swoje grzybki, jestem pewien, że ten sposób działa, bo wczoraj jak testowałem ten sposób udało mi sie wbić na raz 4 grzybki właśnie tym sposobem, odpalasz 4 zakładki podczas tej głównej reklamy i przelew grzybów leci z 5 reklam łącznie z główną w grze. Pytanie jak to usprawnić, żeby grzyby wchodziły za każdym razem, może jest to w ten sposób, że każda reklama ma swój kod, Bo sposób na wyświetlanie za każdym razem kiedy się potrzebuje reklamy mam, ale jest to czasochłonne, myślałem właśnie, żeby usprawnić to właśnie tym sposobem

Opublikowano

Więc sposób działa tak, że podczas włączania reklamy badasz element i szukasz dobrze ukrytego kodu przypisanego do konta, wygląda to tak: Masz otwartą nowa kartę cała biała i na środku masz reklamę taką jak widzisz na SFGame, odtwarzasz przewijasz i odbierasz swoje grzybki, jestem pewien, że ten sposób działa, bo wczoraj jak testowałem ten sposób udało mi sie wbić na raz 4 grzybki właśnie tym sposobem, odpalasz 4 zakładki podczas tej głównej reklamy i przelew grzybów leci z 5 reklam łącznie z główną w grze. Pytanie jak to usprawnić, żeby grzyby wchodziły za każdym razem, może jest to w ten sposób, że każda reklama ma swój kod, Bo sposób na wyświetlanie za każdym razem kiedy się potrzebuje reklamy mam, ale jest to czasochłonne, myślałem właśnie, żeby usprawnić to właśnie tym sposobem

bzdury ...

Opublikowano
Opublikowano

Hej magik gdzie można znaleźć ten link dla siebie :))

A wiec Przyjacielu nie opracowałem tego jeszcze tak jak bym chciał wiec nie mogę Ci pomoc, chcę zrobić tak, żeby ten sposób był nie zawodny :)

Opublikowano

A przed chwilą były to bzdury :D

Tak myślałem i nadal tak myśle, wiem że wiesz jak to zrobić tylko nie chcesz powiedzieć.

Opublikowano

Tak myślałem i nadal tak myśle, wiem że wiesz jak to zrobić tylko nie chcesz powiedzieć.

Trzeba to dopracować, a teraz jak wejdą znowu reklamy będą inaczej zabezpieczone wiec trzeba poświęcić na to czas ;)

Opublikowano

Trzeba to dopracować, a teraz jak wejdą znowu reklamy będą inaczej zabezpieczone wiec trzeba poświęcić na to czas ;)

Ciagle maskujesz całą sprawę... idź ziom bo tylko siejesz ferment. 

Opublikowano

Nie bardzo rozumiem,  zacząłeś temat w którym o coś pytasz. Po czym enigmatycznie coś tam opisujesz, dajesz filmik i temat do zamknięcia? Tzn. że jak już coś wiesz, to reszta nie musi wiedzieć? Bardzo egoistyczne...

Opublikowano

Jak widać film jest dowodem, a sposób jest nie dopracowany bo nie zawsze wychodzi, po co Ci sposób na wyciągnięcie linku który nic nie da, bo nie zawsze ten sam link działa i trzeba go na własną rękę modyfikować.­

Pomogłem ? Kliknij Lubie to !­

Opublikowano

A co ma do tego dopracowanie? To jak działanie na zasadzie: 'wiem, ale nie powiem'. Po cholerę zaczynać temat, jak nic z niego nie wynika? Albo zaczynam temat  z nastawieniem na zdobycie informacji (i/lub poinformowanie innych), albo nie zaczynam go wcale.

Opublikowano

Nie potrzebny spam, koledzy u góry mają rację, sieję tylko ferment... 

Może była jakaś luka i już ją usunęli albo nadal jej używasz tylko nie chcesz podać, matko. 

Na co takie tematy które nie mają żadnego sensu ani nikomu nie pomogą? 

Opublikowano

Reklamy narazie wogóle nie działają, ponieważ zostały wyłączone. 

Jak zostaną włączone to sobie podyskutujecie i po próbujecie narazie nie wiem po co taki spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...