Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xenobot błąd z odpaleniem

piecia106

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj tak:

Wejdz w folder > Komputer / Dysk lokalny © / Windows / System32 / drivers / etc

i w tym folderze będziesz miał 2 pliki hosts, przenieś je na chwile gdzieś indziej, potem włącz xenobota poczekaj aż sie zupdatuje, potem go wyłącz, wrzuć znowu te pliki tam gdzie były i włącz xeno, powinno pomóc

Opublikowano

troche offtop ale nie polecam tego szajsu, na kazdym charze ktory bocil na xeno dostalem delete

Ja podobnie, przerzucam się na jakiś inny, może redBot albo coś podobnego, 

Opublikowano

troche offtop ale nie polecam tego szajsu, na kazdym charze ktory bocil na xeno dostalem delete

Ja podobnie, przerzucam się na jakiś inny, może redBot albo coś podobnego, 

Ja kupiłem xeno, przed tymi waszymi banami bocę 3 charami na żadnego bana nie miałem. a dużo bocę 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

Nie lubie czytac takich postow. Serio, to nie od bota zalezy wykrywalnosc, a od uzytkownika i jego waypointow. Bota mozna ocenic po bajerach w nim zawartych, a nie stopnia banow. Jesli robi sie dosc banalne, kwadratowe waypointy to tym samym otwieracie furtke dla GM, ktory przyniesie wam kwit z banem.

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Spróbuj tak:

Wejdz w folder > Komputer / Dysk lokalny © / Windows / System32 / drivers / etc

i w tym folderze będziesz miał 2 pliki hosts, przenieś je na chwile gdzieś indziej, potem włącz xenobota poczekaj aż sie zupdatuje, potem go wyłącz, wrzuć znowu te pliki tam gdzie były i włącz xeno, powinno pomóc

Pomogło :) wielkie dzieki !!

Można zamknąć!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...