Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-mail weryfikacyjny Void

KrzemieńPrzemek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem jest od dawna i dotychczas pojawiło się tylko jedno, skuteczne rozwiązanie - załóż gmaila.

Void nie jest prowadzony przez jakąś firmę i prawdopodobnie po prostu nie obsługują polskich skrzynek.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Problem jest od dawna i dotychczas pojawiło się tylko jedno, skuteczne rozwiązanie - załóż gmaila.

Void nie jest prowadzony przez jakąś firmę i prawdopodobnie po prostu nie obsługują polskich skrzynek.

Obsługują, np. o2 ;)

Czy do gmaila musze podawac telefon >.> ?

Nie, bo to jest tylko w celu odzyskania konta w razie utraty, ale czasami dają tę opcję jako wymaganą, bo musisz przez ten sposób "zweryfikować siebie". Pojęcia nie mam od czego to zależy.

Opublikowano

Mam pytanie < nie wiem czy moge tutaj ale trudno !> Czy na woidzie da sie cos ugrac na pvp czy ciezko xD? oraz dlugo wbija sie 70 lvl ?

Najpierw zrób sobie dobre eq. 70 level się szybko wbija, przy małym graniu obstawiam tydzień.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...