Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z M1 Na G1 ? Metin2.Us

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ! Jako że na mpcforum można spotkać wiele doświadczonych graczy, lub hmm... takich którzy doszukują się wielu ciekawych informacjii, chciałbym spytać o jedną rzecz, mianowicie:

* Czy istnieje jakiś bug, czy bot czy sposób (jak zwał tak zwał (; ) aby wbić w miare tanio i szybko zrobić skille z Master(M) na G1, tzn. taniej niż robi się to nazwijmy --> po legalu. Tzn. Kupić aure miecza za 800k i hermita z IS, i wytracić załóżmy te 100 czy 150zl. na IS i ok. 45-50kk na sb, no i oczywiście robić to przez 55 dni aż wejdzie na G ;). Jeśli (hmm, nie wiem) było coś takiego(pytanie), lub taki sposób nie istnieje to wybaczcie mi, ale nie jestem zbyt ogarnięty tutaj JESZCZE, nie znam najnowszych nowinek ze świata mpc, więc z góry dziękuję za wszelką pomoc i przepraszam za błędy czy wykroczenia jeśli jakiś się dopuściłem ;).

pzdr.

Opublikowano

Czekaj napije się trochę bo na trzeźwo nie rozumiem...

Nie, nie ma - Metin2.US to potęga i jest o 1-2 lata przed metinem PL

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

hmm, czyli tak jak myślałem... niby gra jest gra jest darmowa, ale jak ktoś chce zainstnieć musi wyłożyć nie małą kasę na IS......

w każdym razie dzięki za Wasze opinie ;)

Opublikowano

"Pamietaj ze na US skille wchodzą na G od M7-M10 tak jak 17,18,19,20 " --> niestety ale nie mogę się zgodzić, aby wbić skill na G1 potrzeba dokładnie 55 ksiąg pomyślnie przeczytanych ;(

Opublikowano

"Nie ma i nie będzie"

To samo o botach do metina każdy kiedyś gadał. Wszystko jest możliwe xD

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

powiedzmy szczerze, hmm... kto o zdrowych zmysłach będzie wydawać 150-200zl. i więcej na samo zrobienie skilla na G1...a niestety bez dobrych skilli dużo się nie zdziała ;(

Opublikowano

Czekaj napije się trochę bo na trzeźwo nie rozumiem...

Nie, nie ma - Metin2.US to potęga i jest o 1-2 lata przed metinem PL

Ameryka zawsze była wcześniej od Polski bo polska jest zacofana

:DD:D:

Opublikowano

hmm, na PL jedyne co mi się podoba(ło) to to, że można kupić egzorysty zwoje bez problemu,tzn. na item shopie.

w IS na us. można kupić jednego za 1200BP co jest małym przegięciem bo żeby zdobyć BP musisz kupić ZP i jest to np. tak za kupie 50k zp dostajesz 5k bp....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...