Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Paid next patch confirmed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiadomo kiedy wyjdzie ten patch 5.8? 

Wtorek? Czwartek? W nastepnym tygodniu?

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pamięta ktoś słowa L# nigdy nie będzie płatny ? :)

Pamiętam, nawet jakieś screeny mialem z irca czy tam ze starej stronki...
Opublikowano

Pisali cos ze jedynie z dotacji bd sie trzymać ale nadażyła sie okazja do wiekszego zarobku więc co zrobisz... Nie mówie ze L# jest badziewiem bo wg mnie caly projekt teraz przynajmniej pół-profesjonalny ale czy te 15$ to nie za duża zapłata za (w moim przypadku) straconych 5 kont?

No dobra, raz podwinęła im się noga ale chyba o 1 raz za dużo.

Opublikowano

nie mam mozliwosci wbic w robocie na stronke jodu ("haszowane hasło) moze ktos powiedziec jaka platnosc oraz czy dozywotnio/miesiecznie?

Z mojej strony powiem, ze bardzo jestem zadowolony z paida:))

Opublikowano

Przeciez chyba lepiej żeby 20k kupilo go za 2$ niz 1k osob za 15$ co nie guys?

Pisali cos ze jedynie z dotacji bd sie trzymać ale nadażyła sie okazja do wiekszego zarobku więc co zrobisz... Nie mówie ze L# jest badziewiem bo wg mnie caly projekt teraz przynajmniej pół-profesjonalny ale czy te 15$ to nie za duża zapłata za (w moim przypadku) straconych 5 kont?

No dobra, raz podwinęła im się noga ale chyba o 1 raz za dużo.

hmm w jednym z postów na forum joduska mówił coś apropo tego dlaczego są takie limity. Chcą ograniczyć społeczność hakerów - mają to być tylko wybrane osoby które będą w pełni świadome tego na co wydają kase, odpowiedzialności i tym podobnych. 

W tym momencie wszyscy piszący negatywnie o wprowadzeniu opłat ośmieszają się. Przykro mi, on tam podał konkretne dane, 120k cheaterów online w grze ?! troche dużo nie sądzicie ? 15 dolców to odpowiednia cena, ja bym dowalił 20. Nie chodzi mu o zarobek tylko uczynienie ludzi korzystających z #L czymś w rodzaju ELITY, która ma duże możliwości. I zamkniecie społeczności ( co powinno być wprowadzone już z pół roku temu...  ) 

A do wszystkich którzy płaczecie dalej o kase za #L, macie kilka opcji, idziecie do roboty i przestajecie grać / piszecie własny program ( w afekcie dostrzegacie ile potrzeba na to umiejętności, czasu i wkładu nie tylko pieniężnego ale też zdrowia ), Jesteście jak polski rząd - chcecie żeby wszyscy za was harowali. Test na wędkę ? zamiast dawaćwam gotowego hacka powinni dać wam literature podmiotu i pokazać jak samemu sobie napisać coś takiego, Oni potrafią ? to niech na tym zarobią a wy się wypchajcie albo ogarnijcie dupy i zacznijcie wykazywać jakieś przeciętne zainteresowanie życiem.

16k7y4p.png

Opublikowano

hmm w jednym z postów na forum joduska mówił coś apropo tego dlaczego są takie limity. Chcą ograniczyć społeczność hakerów - mają to być tylko wybrane osoby które będą w pełni świadome tego na co wydają kase, odpowiedzialności i tym podobnych. 

W tym momencie wszyscy piszący negatywnie o wprowadzeniu opłat ośmieszają się. Przykro mi, on tam podał konkretne dane, 120k cheaterów online w grze ?! troche dużo nie sądzicie ? 15 dolców to odpowiednia cena, ja bym dowalił 20. Nie chodzi mu o zarobek tylko uczynienie ludzi korzystających z #L czymś w rodzaju ELITY, która ma duże możliwości. I zamkniecie społeczności ( co powinno być wprowadzone już z pół roku temu...  ) 

A do wszystkich którzy płaczecie dalej o kase za #L, macie kilka opcji, idziecie do roboty i przestajecie grać / piszecie własny program ( w afekcie dostrzegacie ile potrzeba na to umiejętności, czasu i wkładu nie tylko pieniężnego ale też zdrowia ), Jesteście jak polski rząd - chcecie żeby wszyscy za was harowali. Test na wędkę ? zamiast dawaćwam gotowego hacka powinni dać wam literature podmiotu i pokazać jak samemu sobie napisać coś takiego, Oni potrafią ? to niech na tym zarobią a wy się wypchajcie albo ogarnijcie dupy i zacznijcie wykazywać jakieś przeciętne zainteresowanie życiem.

120tyś cheaterów na 70mld graczy :v

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

10€ to bardzo tanio tylko, że dla Niemca. Dla nich to tyle co frytki w MC.

Z drugiej strony 60zł w Polsce to prawie dzienna wypłata.

Pokazuje to po prostu biedę naszego kraju. Zauważyłem, że o cenę kłócą się jeszcze brazylijczycy.

Czyli jesteśmy na poziomie gospodarczym Brazylii gdzie większość mieszka w slumsach.

Po prostu POlska

Opublikowano

120tyś cheaterów na 70mld graczy :v

Zastanów się jak coś piszesz ziomek, poszukaj w necie chociaż jeżeli nie chce sie inaczej zbierać informacji. 

Przedstawiciele Riot Games ujawnili, że w League of Legends codziennie gra około 27 milionów użytkowników - dane z  cda 28 stycznia 2014

to dane sprzed prawie 2 lat ( nie chciałem szukać dalej, jak Ci zależy to sam szukaj ) odejmij od tego graczy któży przeszli na inne gry inne moba i CS:GO i costanie Ci jakieś 50% z tego jak nie mniej. ponadto to jest liczba wszystkich graczy logujących się przez 24h, w jednym konkretnym momencie podejrzewam ze bedzie okoolo miliona graczy jak nie mniej. 

a teraz przeczytaj co napisałem 120 tys aktywnych - tzn zalogowanych w jednym konkretnym momecie.  

Popatrz na to teraz, 10% społeczności gry ( conajmniej ) to hakerzy to kurde zawsze trrafisz na takiego pajaca co tu dopiero mowic o europie ktora zawyrza statystyki bo na tureckim brazylijskim, oceanii, NA itd łącznie nie gra tylu hakerów co w europie - to wychodzi jakieś 50% graczy tutaj gra na wspomagaczach.

Więc nie ośmieszaj się, jak zaczniesz coś ogarniać to pogadamy.

16k7y4p.png

Opublikowano

Zastanów się jak coś piszesz ziomek, poszukaj w necie chociaż jeżeli nie chce sie inaczej zbierać informacji. 

Przedstawiciele Riot Games ujawnili, że w League of Legends codziennie gra około 27 milionów użytkowników - dane z  cda 28 stycznia 2014

to dane sprzed prawie 2 lat ( nie chciałem szukać dalej, jak Ci zależy to sam szukaj ) odejmij od tego graczy któży przeszli na inne gry inne moba i CS:GO i costanie Ci jakieś 50% z tego jak nie mniej. ponadto to jest liczba wszystkich graczy logujących się przez 24h, w jednym konkretnym momencie podejrzewam ze bedzie okoolo miliona graczy jak nie mniej. 

a teraz przeczytaj co napisałem 120 tys aktywnych - tzn zalogowanych w jednym konkretnym momecie.  

Popatrz na to teraz, 10% społeczności gry ( conajmniej ) to hakerzy to kurde zawsze trrafisz na takiego pajaca co tu dopiero mowic o europie ktora zawyrza statystyki bo na tureckim brazylijskim, oceanii, NA itd łącznie nie gra tylu hakerów co w europie - to wychodzi jakieś 50% graczy tutaj gra na wspomagaczach.

Ja trafiam na takiego ''pajaca'' na jakieś 200 gier którego zazywaczaj oram :)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Tam pisze miliony, a nie miliardy.

Dobrze, że będzie Paid, mniej cziterów w grach = mniejsze zainteresowanie rito.

Opublikowano

15 Dolarów jestem w stanie jak najbardziej zapłacić, a same wprowadzenie opłaty jeżeli będą też zabezpieczenia przed crackami o co sie opawiam byłoby z*******e.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

mowilem ze tak bedzie, jestescie pierdolonymi cwelami co mnie wyzywaly jak mowilem ze bedzie paid a teraz patrzcie jak krul joduska was zruchal psy pierdolone.

55zl za HAXA DO LOLA, JAPIERDOLE XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

55zl za bana do lola, z*******y deal panowie

Zbanowany, nie raportujcie tego postu

/Eryk

graphic.png

Opublikowano

Jutro chyba kupuje cs:go lol to już zjadł mi nerwy totalnie  xD 

Czemu dzieci ciągle o tym cs:go, ta strzelanka co ma wspólnego z LoLem? Postrzelać sobie można 5 minut a potem nuda totalna.

A co L#, jest również wersja free, limit 2 gier na dzień to chyba każdemu wystarczy.

Opublikowano

Czemu dzieci ciągle o tym cs:go, ta strzelanka co ma wspólnego z LoLem? Postrzelać sobie można 5 minut a potem nuda totalna.

A co L#, jest również wersja free, limit 2 gier na dzień to chyba każdemu wystarczy.

Jakby to były 2 rankedy to jeszcze spoko, ale 0 ranków?

Opublikowano

Jakby to były 2 rankedy to jeszcze spoko, ale 0 ranków?

Po co komu l# na normale wtf. Przynajmniej mniej cebul będzie :D

Opublikowano

Z czym zruchani gowniaku? To było wiadome

L#>bol

radek to jedyny uczeń w 4 letniej gimbazie, przy mnie jesteś zerem pajacu

chyba już ci te lajki na nulledzie wyzarly mozg bo jeszcze przedwczoraj pytałeś czemu nie updatuje skryptow do bola ;]]

Opublikowano

Z czym zruchani gowniaku? To było wiadome

L#>bol

no chyba cie pojebalo gimnazjalisto, nie wiem jak ty chcesz abonament oplacic skoro jak masz kare za oceny w gimbazie to stary ci zabiera kabel od internetu lool(potwierdzone przez jego znajomych).

bekowy jestes kiddo bo nie wiem jak mozna przegrac zycie zeby SAMEMU sobie posty lajkować żeby dostać jakąś range na smiesznym forum nulled XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

brechtam z polaka

idz tam ze starymi atlantydy szukac jednoczesnie sciagajac powloke systemowa XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

btw ten twoj ziomek z tej twojej wiochy zarax mnie zbanowal nie wiem co to za pleban, btw wyszliscie juz na piwo czy jeszcze jestes too young na takie rzeczy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...