Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Insomnia [Pl] [Dedyk] [Reload]

Gość Sanuyem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1zwkoeu.png

Dawno temu na dalekim wchodzie obchodzono właśnie dzień Insomnii.

Polegał on na tym, że wszyscy Wojownicy z całego zachodu zjeżdżali się do Miasta Bokjun by przez cały tydzień nie spać i świętować złoty wiek.

Właśnie tego dnia synowie Cesarza posprzeczali się o władze po ojcu, mimo że ojciec był umierający. Walczyli zaciekle… Gdy walka się zakończyła wszyscy byli ranni lecz nikt nie zginął. Gdy ojciec zmarł 3 synowie podzielili państwo na 3 królestwa… Jinno, Chunjo oraz Shinsoo . Lecz ojciec nie chciał mówić o swoim czwartym, nie ślubnym synu, który miał na imię Zuo-shai. Był on wychowany przez Ojczyma żołnierza i matkę zielarkę. Gdy dorósł postanowił odnaleźć ojca. Gdy trzej bracia dowiedzieli się o swoim „zapomnianym bracie” dostali szału i postanowili go zgładzić. Ten gdy się dowiedział, że jest synem zmarłego Cesarza postanowił odzyskać władze po ojcu i połączył się z sektą Iluminati by

ci nauczyli go przywoływać stwory z zaświatów. Gdy przyzwał smoka zaatakował imperium i zdobywał kolejne miasta i zwolenników. Powstali zaprzysiężeni, którzy siali grozę. Gdy bracia usłyszeli o poczynieniach Zua-Shai połączyli siły i ruszyły do Bokjun by tam prowadzić wojnę z bratem. Gdy Zuo dowiedział się o tym, co planują bracia od razu zebrał wszystkie wojska i Ruszył do Bokjun. Wojna trwała … Ginęły kobiety i dzieci… Gdy sprawa była już przegrana zjawili się oni Legendarni Wojownicy. Nazwano ich Arahan Mental BlackMagic Weapon Hassasin Archer Haija oraz Lia. Walczyli jak mało kto. Gdy na polu bitwy zostali tylko oni i Zuo razem ze swym smokiem, zrobiło sie strasznie jasno i oto pojawił się Biały Smok i podarował każdemu z wojowników nową umjętność.

Gdy smok zginął, a Zuo konał poprzysiągł zemstę…

Teraz wraca co 123 lata i atakuje swoimi wojskami. Pomóż ocalić Wschód i obalić najgorszego z braci. Stań sie legendarnym wojownikiem, zbierz własny odział wojowników i stań do walki z siłami zła!

mjr6eh.png

Była ciemna noc, gdy Arahana obudził ogromny wstrząs i huk. Arahan, który był młodym i bardzo przystojnym wojownikiem. Postanowił sprawdzić, co mogło aż tak mocno eksplodować. Jednakże coś zmartwiło go jeszcze bardziej, jego przyjaciel Mental spał dalej. Czyżby to w jego głowie? Pomyślał młody wojownik, lecz na wszelki wypadek postanowił to sprawdzić. Gdy wyszedł na zewnątrz wiatr targał jego włosy, ale Arahan wiedział, że coś jest nie w porządku gdyż księżyc był zbyt jasny jak na tę porę roku.

Gdy miał już wejść do domu coś przeraźliwie pisnęło. Jako wojownik od razu namierzył skąd dobiegał głos i zamarł bez ruchu. Znał ten dźwięk,to był dźwięk nawołujący matkę, ale nie zwykłą matkę, tylko matkę SMOKA!

Arahan postanowił jednak upewnić się w swoim przekonaniu że naprawdę to smok zawrócił i o mało nie krzyknął widział ogromna dziurę a w niej coś co poruszało się niespokojnie wydając jęczące dźwięki . Arahana zadziwiła jeszcze jedna rzecz, bo wiedział rzecz jasna, że to zwierze to smok. " Ale u licha od kiedy Smoki są białe" zadawał sę to pytanie od samego początku gdy tylko spojrzał na pięknego, śnieżno-białego, błękitnookiego smoka. Arahan bardzo powoli zbliżył się do pisklęcia i bardzo powoli dotknął jego głowy była pokryta drobnymi łuskami, ale bardzo ciepła. Smok spojrzał na niego z niedowierzaniem i wyciągnął język, który owinął w około przeguba Arahana. Wojownik poczuł bardzo przyjemne ciepło a później nawiedziły go wspomnienia, gdy jego ojciec opowiadał jak walczył ze smokami jak smoki były brutalne i odepchnął od siebie Białego Smoka. Odszedł do domu a smok poszedł za nim Arahan nawet nie wiedział dlaczego go nie zatrzymał po prostu wpuścił go do domu i położył się spać. Rano jak przewidział obudził go krzyk Mentala był on słaby psychicznie, ale bardzo dobrze walczył w ciężkiej zbroi, więc bardzo często na wojnach wychodził bez szwanku za to Arahan był potężnie zbudowany i wolał walczyć raczej lekkim mieczem i bez zbroi, co dawało mu szanse na bardzo silne i szybkie ataki. Mental stał z i krzyczał, gdy w tym momencie smok obrócił głowę do Arahana i podleciał do niego, Arahan chciał wyciągnąć miecz, ale coś go powstrzymało pozwolił smokowi usiąść mu na kolanach i polizać mu rękę. Wtedy Arahan poczuł, że piecze go lewa ręka i szybko odepchnął smoka, który ją lizał jego rękę spojrzał na źródło bólu i nie mógł uwierzyć miał TATUAŻ w kształcie smoka. Spojrzał na smoka z niedowierzaniem i spytał:

-Coś ty zemną zrobił?

-Pewnie rzucił na ciebie klątwę słyszałem, że one to potrafią- rzekł Mental

-Nie bądź głupi to jeszcze pisklę- odparł wojownik

-Co z nim zrobimy ?-spytał Mental- Zabijemy?-dodał

-Nie, nie zabijemy go wychowamy go i będzie naszym towarzyszem w tych niebezpiecznych czasach.- oświadczył

-Masz racje i nawet jest dość słodki- Potwierdził

Następnego dnia spakowali ekwipunek i zrobili koszyk dla smoka i ruszyli na zachód do Bokjun do Stolicy Zachodu by spotkać się z Wielkim Cesarzem i ruszyć na wojnę z siłami nie przyjaciela ze wschodu.

Gdy dotarli do Bojun musieli ukryć dobrze smoka gdyż smoki były wielbione, ale bano się ich okropnie. Tak, więc Arahan wraz z Mentalem wymyślili, że można by było poprosić go żeby przyleciał wprost do ich pokoju ale tak aby nikt go nie widział. Smok pokiwał swoja główka i wybił się w niebo mimo, że był pisklęciem potrafił latać a robił to w tak widowiskowy sposób że Arahan aż zaniemówił. Gdy dotarli do gospody spotkali wielu ciekawych ludzi, ale najciekawszy był Człowiek z Klanu Sur. Nazywano go Black, bo podobno potrafił przyzwać ognistego ducha a wiadomo, że taka magia była czarna magia. Gdy Black ich ujrzał od razu Arahanowi serce podeszło do gardła nigdy czegoś takiego nie widział. Ten człowiek miał łape smoka zamiast ręki i dziwne znaki na twarzy Arahan pomyślał, że ten człowiek potrafi czytać w myślach i szybko odwrócił wzrok jednak za późno Black zobaczył jak bez szczelnie się na niego gapią i przyzwał ich gestem do siebie. Gdy podeszli zapytał:

-Czy ten biały smok jest wasz?

-Nie widziałem nigdy żadnego smoka - odparł Arahan z sercem w gardle

-W takim razie mogę go zabić? - Zapytał z uśmiechem Black

-Przykro mi, ale na to nie możemy pozwolić- Odparł wojowniczo Mental

-Raczej wy dwaj nie jesteście dla mnie godnymi przeciwnikami -Oznajmił Black teraz już wyraźnie rozbawiony

-Zobaczymy!!! - powiedział Mental i rzucił się na Blacka ze swoim 2-ręcznym mieczem Black szybko sparował cios smocza rękę i uderzył czysta energia w Mentala ten padł na ziemie w tej samym czasie jakiś Człowiek zaatakował sztyletem w plecy Blacka. Atak był tak silny, że Black zginął na miejscu a nad nim stał człowiek w lekkiej zbroi i dwoma sztyletami. Arahan, który patrzył na to z mieczem w ręce zamarł przypomniał se o Mentalu i spojrzał na niego nieznajomy zobaczył to i podszedł do Mentala dotknął jego ręki i powiedział:

-Nic mu nie będzie został tylko oszołomiony - Oświadczył - Nazywam się Hassasin jestem z Klanu Daggerów.

-Miło mi cie poznać Hassasinie Nazywam się Arahan jestem z Zachodu - Odparł ucieszony, że jego przyjacielowi nic się nie stało.

-Dokąd zmierzasz Arahanie ze swym smokiem? - Zapytał Hassasin

-Ehh, wiec i ty wiesz o smoku? - powiedział załamany Arahan

-Tak każdy, kto umie patrzeć widzi twoją rękę i tatuaż który jak zapewne nie wiesz oznacza że posiadasz smoka ale i również że jesteś przez tego smoka strzeżony

smoki tak chronią swoich właścicieli - Rzekł płynnie Hassasin

-Kiedy odzyska przytomność?-spytał wojownik

-Hmm poczekaj tu chwilkę - powiedział i odszedł. Po 10 minutach wrócił wraz z piękną kobietą, która jak sie okazało była także z innego klanu który nosił nazwę Heal.

-Mogę go postawić na nogi dajcie mi chwilkę - Powiedziała - zanieście go do mojego pokoju a jak to zrobicie poszukajcie naszych towarzyszy.

Gdy zanieśli go do kwatery kobiety położyli Mentala na łóżku i wyszli, gdy kobieta weszła do pokoju Arahan postanowił jednak nie zostawiać przyjaciela w potrzebie wszedł za nią. Szamanka podeszła do Mentala i złożyła mu pocałunek w usta Wojownik momentalnie się obudził, ale był zbyt odrętwiały żeby coś zrobić. Arahan polecił mu się przespać i sam ruszył pomóc Hassasinowi w poszukiwaniu jego towarzyszy.

Gdy wyszli z gospody Hassasin ruszył do kowala a Arahan szedł za nim patrząc na niebo i szukając smoka. Wtedy Hassasin zaczął rozmowę:

- Musisz wiedzieć, że twój smok jest wyjątkowy nigdy nie słyszałem o Białym smoku. - Rzekł

- Skąd wiesz ze jest biały ? -zapytał Arahan

- Słuchałem Blacka jak z wami rozmawiał - odparł

- Ale jakim cudem tam nikogo nie było - Teraz już poważnie zaniepokojony Arahan siegnął po miecz lecz go nie wyciągnął

- Mam pewne zdolności, którzy nie wszyscy mają - mówiąc to wzruszył ramionami.

- Hmm, na co czekamy? - Zapytał wojownik

- Na moich towarzyszy - rzekł

- Kim oni są ? - zapytał

- Jak na kogoś, kto mógłby teraz zginąć zadajesz dużo pytań -odezwał się głos za nim

- Witaj Tai-shi, gdzie podziała się twoja miła towarzyszka? - spytał Hassasin z uśmiechem

- Poszła pomóc Haij w uleczeniu jakiegoś wojownika, ale wątpię czy do czegoś się nada ona jest bardziej wojowniczka niż Lekarka - Odpowiedział i wskazał na Arahana

- To twój nowy towarzysz? -zapytał

- Nie, to ten, którego szukamy - Odrzekł z uśmiechem

- Nareszcie! już myślałem, że będziemy musieli dalej słuchać tych nerwowych ale pięknych Szmanek - To rzekł zamarł

- Coś mówiłeś o mojej nerwowości Tai-shi? - Spytała Szamanka, która jak Arahan myślał musiała być Haiją Szamanką bardzo piękną ale nerwową.

- Nie nic, mówiłem, że jesteś piękna - Odparł zawstydzony

- Dość tego ! - Krzyknęła Lia Szamanka która leczyła Mentala , Mental stał obok niej i patrzył na nią z uwielbieniem. Arahan spojrzał znacząco na Haiję

- Spokojnie przejdzie mu za jakiś czas - rzekła z lekkim uśmiechem - teraz musimy ruszać do naszej kryjówki.

- Dobrze a wiec ruszajmy - rzekł Arahan w tym momencie z nieba sfrunął smok

- Dobrze że już jesteś, a wiec ruszajmy…

28ajko5.png

Wszystkie raty pozostały niezmienne, niczym na starej dobrej Insomni.

Punkty doświadczenia - 1,75

Drop Yang - 1,75

Ogólny drop przedmiotów - 1,75

Z dzikiego psa otrzymujemy yang w przedziale od/do:

91l1z9.png

mt14i8.png

+1 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

+2 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

+3 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

+4 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

+5 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

+6 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

+7 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

+8 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

+9 - Szansa na ulepszenie wynosi 70%

- Ulepszacze: TAK

- Magiczne metale: NIE

30wpnpl.png

scbcw4.png

http://insomnia.wofx.pl

2ag9kb9.png

http://insomnia.wofx.pl/register.php

14ucbqx.png

http://forum.wofx.pl

15ydkt3.png

Metin2 z 2008 roku: 

http://www.idg.pl/ftp/gry_8676/Metin.2.Client..2008.09.08..html[/font]

Nasz patch, wymagany do gry:

http://www.przeklej.pl/plik/insomnia-exe-0012vk7gb03p

Instalujemy ściągniętego metina z 2008 roku (link wyżej), po czym do głównego katalogu z grą instalujemy naszego patcha. Odpalamy plik "Insomnia - Graj!".

2yy5e1k.png

Pracujemy aktualnie nad usprawnieniamy. Itemshop będzie wzbogacony nowymi elementami, oczywiście będzie się on opierał na takiej samej zasadzie, jak na starej Insomni. Powinien on wystartować mniejwięcej na początku Maja. 

rqxctf.png

Dostępny na stronie głównej serwera.

2yy9jb7.png

Na chwile obecną oferujemy jedynie patch (zmieniający pare rzeczy w grze), który wklejamy do niepatchowanego Metina z 2008 roku. W najbliższym czasie pojawi się również nasz Client.

Metin2 z 2008 roku:

http://www.idg.pl/ftp/gry_8676/Metin.2.Client..2008.09.08..html

Nasz patch, wymagany do gry:

http://www.przeklej.pl/plik/insomnia-exe-0012vk7gb03p

Instalujemy ściągniętego metina z 2008 roku (link wyżej), po czym do głównego katalogu z grą instalujemy naszego patcha. Odpalamy plik "Insomnia - Graj!".

fc1zpw.png

33lh7pv.png

Na start otrzymujemy standardowo to, co otrzymywaliśmy na starej Insomni:

- Miecz +0

- 5 Małych czerwonych mikstur

2mr7juf.png

52x3py.png

n6xcp4.png

28tjg2a.png

24wgc3q.png

1zez2b7.png

11av815.png

14ljx5l.png

Event: "Turniej PvP"

Przyjmujemy 8 osobe Drużyny w przedziałach 20-30 31-40 41-50 51-60 61-70. Te 8 osób staczają ze sobą pojedynki.

Najlepszy Team z grupy dostaje nagrode w postaci yang lub itemka.

Dalszy etap jest pomiedzy królestwami. Zwycięscy dostaja Wiekszego Expa na 2 dni.

Event: "Poszukiwanie"

Jest 3 GM rozstawionych po całej mapie piekła. Gracze mają za zadanie znaleść GMa 1 2 3. W przypadku odnalezienia pierwszego z GMów, zostanie przydzielona im nagroda..

Lecz dostana to tylko wtedy, jeśli wykonają zadanie wykonają zadanie wyznaczone przez GM'a. Gdy to zrobia dostana item i ruszaja szukać 2 GMa (w tym czasie gm 1 zmienia miejsce przebywania). Gdy odnajda i 2 Gma dostana (zagadke) i jeśli odpowiedza poprawnie oddaja 1 item i dostaja 2 item. Po otrzymaniu nowego itemu leca dalej szukac 3 Gma. Gdy go znajda (Uwaga! tutaj bedzie również zagadka, aczkolwiek trudniejsza) mają za zadanie oddac 2 item. Pierwszy gracz, który wykona wszystkie z zadań, otrzyma nagrodę.

Event: "Wyścig"

Event ten bedzie odbywał sie na małej mapie. Polega on na tym, aby jak najszybciej dojść do GMa na koncu "tunelu". Przeszkodami bedą np. Wodzowie/ Metiny i inne ktore trzeba pokonac. Następnie należy dojechać do GM'a stojącego na końcu "tunelu". Nagrodami są 2 lvle konia, yang, bądź item bonem do poruszania sie. Wybór zalezy od Was.

Event: "Wybory Króla"

Kazdy gracz który jest liderem (50lvl+) może stać sie Władcą danego Królestwa, dostac unikatowa zbroje i możliwość wywolywania wojen imperialnych.

Event: "Manwoo"

Zabawa będzie polegać na łowieniu ryb. Złowione drobne ryby można wymienić u rybaka na unikatową szkatułkę.

23iawwj.png

* Procesor: Czterordzeniowy

* RAM: 8 GB

* Łącze: 100 Mb/s

Także nie ma najmniejszej szansy na występowanie lagów podczas gry.

121u2c9.png

GA/GM:

* [HA]Farrk

* [GA]Sandman

* [GM]Biały

* [GM]Azprime

Rekrutacja zamknięta.

Kontakt z Teamem:

E-mail: [email protected]

Zapraszamy do wspólnej zabawy!

Opracował Azprime (Sanuyem) oraz Hassasin.

Doceń naszą prace i daj add.png

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawde tu KU nie ma?? hahahah co to za serwer 2 PL pozdro

Kolejny, spierdalaj na 4funy.

Dzieci jak nie macie nic do powiedzenia to spierdalać i nie pisać.

To jest HARD nie ma żadnych KU KD bojowców itd.

Opublikowano

raport leci .....

Jak bym chciał taki serwer to bym grał na PLu więc pozdrawiam ciekawe ile graczy będzie hahahaah żalosny serewr -

DAJ MI TEGO -- nie bądz żyła z góry thx :)

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

hard hardem 4 fun 4funem Ale i tak moim zdaniem Raty są za małe najlepszy z privów był Vipmt2 kto grał to wie... i to nie był serwer na tydzień oczywiscie dało się wbic szybko duzy lvl ale itemy trudno się zdobywało i o to chodzi w tej grze też tam Ku nie było duchowych ani nic innego dlatego był fajny ale insomnia nie dorasta mu do pięt, bardziej jak podróbka pl ... Sorry ale to moje zdanie ;p

Opublikowano

To jest kontynuacja Insomni, żaden serwer 4fun. Tylko exp zwiększony, drop i kasa, nowe bronie, lokacje. Misje na konia wykonujemy tak jak na PL.

Serwer POLECAM!!!!

@ jaro1279

Nie grałeś wcześniej to się nie wypowiadaj. Ten serwer jest dla prawdziwych graczy, a nie dla noobów które wbijają 99lvl w dwa dni i mają all eq +9. Żeby tu grać to TRZEBA BYĆ KIMŚ. Trzeba mieć jaja.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wsadzic ten temat do kosza!! zalosne nawet zwoji nie ma egzo pewnie kase będa za to brali hahahhah

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

Insomnia Nowy metin2 PL zapraszamy do wpłacania kasy na IS jak przestaniesz wpłacać zostaniesz zbanowany !

Opublikowano

Hahaha pewnie dawał ludzią itemki widząc po tym co tu stworzyli. Ludzie głowa was boli na takim gównie zagra max 50 osób tyle co na moim hamachi. Gówno a nie serwer. Podnieta że 2 PL stworzyli tyle że ten padnie po 2 miesiącach bo nikt grać nie będzie

minus+new+blk.jpg

Opublikowano

@jaro1279 czytaj wyżej z łaski Twej.

@gtahoster hah. Nie dziwie się czemu na twoim marnym hamachi gra tyle osób. Przed upadkiem pierwszej Insomni grało PONAD 600 osób. Zaskoczony?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma czym się jarać lepiej zagrać na globalu chociaż nie padnie haha bez ku to wogóle pri? xD

Opublikowano

Ale jest jebiscie wbijam

pozdro:)

Woj 63 Lv serwer.24 ON

Woj 54 lv serwer.24 ON załatwiam eq

Woj 55 lv serwer.25ON

errorlx.png

Zbieram + daj ile możesz!!!!!!!!!!!!

JP:masz wyjebane:)

Pomoglem daj+

Opublikowano

Troszkę się spóźniliście chyba start miał być w połowie marca ;P

Ale Jebać to !!!!!!! kurwa wbijam!!!!!!!!!

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...