Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Awans na 90 lvl

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam postać na 20 lvl.Mam zamiar kupić WoD'a i abonament. Czy kupić to i to i od razu awansować na 90 lvl czy jakoś inaczej to rozplanować? Jak awansuje na 90 lvl to dostaje jakieś przedmioty itp ?

Opublikowano

Dobry plan moim zdaniem :) Jak będziesz awansował postać to będziesz miał do wyboru specjalizacje i wedle tego przydzieli Ci jakiś podstawowy gear na 90 lvl + dostaniesz bagi i trochę golda.

t5Wjng.png

Opublikowano

Witam. Mam postać na 20 lvl.Mam zamiar kupić WoD'a i abonament. Czy kupić to i to i od razu awansować na 90 lvl czy jakoś inaczej to rozplanować? Jak awansuje na 90 lvl to dostaje jakieś przedmioty itp ?

Teoretycznie lepiej użyć boosta na 60 poziomie postaci. Jeżeli masz wybrane 2 profesje, to wraz z boostem podniesie Ci je do 600 poziomu i <chyba> jeszcze first aid. Oprócz tego dostaniesz to, o czym wspomniał kolega @Krejzu. Sam od siebie dodam, że itemy są typowo pod danego speca. Ja użyłem tego na healeru monku i całe wprowadzenie miałem pod górkę. Jeżeli jednak chcesz pograć dpsem, to każdy wybór będzie ok.