Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ŁADA FAK?! Stary mój serwer to chyba będzie miał all Twoje mapy! Kolejna z*******a mapka już Ci + nie dam teraz leci limit za taką wstawkę! Pytanko wykonałbyś mapke taką 2x2 pod dunga? i udostępnił tylko mi? :D Bo naprawdę Twoje prace są godne uwagi.

Opublikowano

Moim zdaniem jak na 4 mapkę to jest dobry work, działaj dalej. : >

Opublikowano

Ach ten zielony kolor.. coś pięknego.  <3

Ile tak +/- ją robiłeś? :)

Mapa jest malutka więc nie zajeło to długo, razem z wrzuceniem jej na serwer i sprawdzeniem jakieś 4h (wiem jestem wolny)

Opublikowano

Trochę podobna do lasu Lungsam :) Na dungeon idealna lecz do expa się chyba nie nadaje. Mimo to robi OGROMNE wrażenie !! :)

Opublikowano

Trochę podobna do lasu Lungsam :) Na dungeon idealna lecz do expa się chyba nie nadaje. Mimo to robi OGROMNE wrażenie !! :)

Bardzo ładna mapka. Już wgrywam i sprawdzam ją heh.

Bardzo miło słyszeć pozytywne komentaże po każdą mapą, a pod tą szczególnie bo myslałem że ze wzgledu na jej wielkość i nieduże zastosowanie w praktyce, nie bedzie wzbudzała zainteresowania :) 

Opublikowano

Super robota, podoba mi się ta mapa jak i inne, które wykonujesz. :)

Można się dowiedzieć skąd masz takie fajne modele krzaków?

Opublikowano

Super robota, podoba mi się ta mapa jak i inne, które wykonujesz. :)

Można się dowiedzieć skąd masz takie fajne modele krzaków?

Modele są darmowo udostępnione na wielu stronach, w każdej mojej mapie masz ich modele i wpisy property do nich tak wiec możesz je sobie wyciągnąć :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...