Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban za griefing

imfellwin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłeś odpalem wiec konsekwencje tego poniosles w postaci bana. Dobrze, że takie osoby zostają banowane w grach , dzięki czemu można grac czysto

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Za grefing otrzymał byś co najwyżej bana czasowego nie perma, cheatowałeś.

@down

Coś napisałem źle?

griefing = kara czasowa nie perm, tak napisałem, jak i inni wyżej.

Za "haxy" otrzymujesz perma więc ty nie posiadasz wystarczającej wiedzy o cs'ie, że tak twierdzisz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

@Tremo kid mod csa i wszyscy up c***a widzą na temat csa(czekam na warny blezur i jakieś gówna-admini z forumka),  jaki ten świat pojebany. Kare czasową otrzymuje się za griefing = troolowanie, albo haxy elo.

Opublikowano

Nie prawda, ja za grefing dostałem dokładnie to samo tylko lekko szkodliwy. Ban był na całego cs;go, nie mogłem się łączyć ani na serwery turniejowe ani na społecznościowe. Lekko szkodliwy był na 28 dni, a ten jak nie jest za haxy to na rok. Polecam 2 cs-a i nie trolować :).

"Życie nauczyło mnie,że jeśli jesteśmy nielubiani lub nienawidzeni,to nie za nasze wady,lecz za nasze zalety"

Opublikowano

­

@Tremo kid mod csa i wszyscy up c***a widzą na temat csa(czekam na warny blezur i jakieś gówna-admini z forumka),  jaki ten świat pojebany. Kare czasową otrzymuje się za griefing = troolowanie, albo haxy elo.

za griefing dostajesz luźną karę i masz napisane ile jest do końca i nie jest napisane bardzo szkodliwy ;-)

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Overwatcha dostajesz za reporty, a powód "griefing" w reportach też jest, nie żeby coś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...