Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaką ikonkę wybrać?

michalkozak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaką ikonkę z aktualnie dostępnych.

Troszke dziwne pytanie ale sam nie wiem która mi się podoba :D.

Fnatic vs Roccat vs TSM

Opublikowano

Fnatic maja fajna ikonke, ale druzyna juz nie budzi respektu.

Roccat - polski team zawsze fajnie kibicowac swoim, wyglad tez ma fajny

TSM - b. dobra druzyna, lecz ich ikonka jest gorsza od wyzej podanych (moim zdaniem)

­Keelah se'lai

Opublikowano

Najładniejszą ikonką jest oczywiście Roccat. Ogólnie wybierałbym między roccat a fnatic. Zależy komu kibicujesz

EU>NA Kappa

Budowniczy
Opublikowano

Ja bym nie brał żadnej zawsze to 250 rp a ikony najlepiej wyglądające to MYM z III sezonu, ikona na koniec sezonu III za diament ikony świąteczne z sezonu II bądź też 3 nie pamietam wtedy zaczynałem przygode z lolem i nie zwracałem uwagi na avatary oraz fajnie prezentują się puchary z sezonu I reszta bez znaczenia tylko te ikony budzą we mnie jakieś emocje zazdrość że sam je potraciłem na zbanowanym koncie :D pomyśl że jak masz avatar np z sezonu III on za pare lat też będzie unikatowy a avatary drużyn to szkoda pięniędzy ale jak musisz to bym kupił ten walentynkowy jeśli jeszcze dostępny albo te z urfa też ciekawie się prezentują pozdrawiam ;)

Opublikowano

Takie sobie są te ikony drużyn, ale jak już bardzo chcesz, to Roccat, przynajmniej ma ładny kolor i kotka.
2015 LCS: UOL, Winterfox, Team Liquid - jeszcze te trzy ładnie prezentują się.

Opublikowano

Pod względem wyglądu, to oczywiście UOL!  xD Aczkolwiek nie widzę sensu kupować ikonki ze względu na to, jak wygląda. Sam powinieneś wiedzieć, której drużynie kibicujesz.

c:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...