Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o aktualizacji?

Eryk245PL

Aktualizacja  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się aktualizacja?

• Jest super!
      8
    • Jest ok.
      24
    • Taka sama jak stara, nie zachwyca.
      3
    • Jest słaba.
      12
    • Najgorsza rzecz jaką zrobili twórcy!
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja spoko. Mi normalnie stara wersja bota działa i nie trzeba było nic zmianiać :D Tylko jedynie ten klaser ;n;

Opublikowano

gdyby nie ?version=555 to bym juz w to nie gralem na tej zjebanej grafice

518831445005751729602.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc zapomniałam o sf na długi czas, podczas opróżniania spamu zobaczyłam mail informujący o aktualizacji.
Z czystej ciekawości włączyłam znowu sf, nie zawiodłam się! :)
Stary łopatologiczny interfejs został mocno uproszczony. Kupowanie i porównywanie przedmiotów jest teraz znacznie łatwiejsze.
Nie bardzo ogarniam lochy, bo tam jest spora zmiana, a kolejność lochów jakoś się przetasowała.
Wieża w budowie ale wierze że będzie dobrze zrobiona. 
Chyba pora na znalezienie botka i powrót do gry :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

gdyby nie ?version=555 to bym juz w to nie gralem na tej zjebanej grafice

Mam tak samo ;/

Ktoś kto gra prawie od stworzenia gry nie łatwo się przyswaja do takiej nowości...

U mnie w gildii przez aktualizacje ~20 osób odeszło, bo skończyło grę. Może kiedyś się przyzwyczaję, ale na razie aktualizacja mi się za bardzo nie podoba.

Subskrybuj! https://www.youtube.com/user/Eryk245PL

Zagraj też w grę Nerexiv (Niszczyciel Potworów).

Zapraszam serdecznie! :D

Opublikowano

Grafika zła nie jest. Nie musieli od nowa pisać gry, wystarczyło by odświeżyć grafikę przy zostaniu na wersji 555...

Opublikowano

Wersja 555 u mnie pozostaje i nawet nie mam zamiaru wchodzic na nowa, bo jest c*****a. Pasek itemow na gorze, nie pod wgladem postaci ogolnie jeden j****y chaos.

518831445005751729602.png

Opublikowano

­Wersja swf'a 555 jest najlepsza. Rozumiem ich, że chcą przyciągnąć graczy do gry, ale zmianą designu nic nie zdziałają. Muszą dodać jakieś ulepszenia w samej grze, bez tego ani rusz. 

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Jak dla mnie aktualizacja na plus. Denerwują mnie jedynie bugi związane z nachodzeniem na siebie tekstu.

Ciekawe czy kiedykolwiek zaktualizują wersję mobilną gry :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...