Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2/PandoraMT2 - gracze

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz się wybić bez wydawania pieniędzy. :P Na Pandorze i Virtualu nadal gra dużo graczy, ale oba serwery straciły swoje czasy świetności. ;) Zawsze opłaca się grać.

Opublikowano

Co do wydatku - na pandorze grosze, ale tam nie musisz nawet wydawać kasy żeby się dorobić.

Virtual - spory portfel , jeden item to koszt 500 zł w IS ... Żeby się wybić - albo ładujesz grube tysiące w IS , albo męczysz się z dwa lata... Zresztą sprawdź sobie ceny w IS na stronach serwerów - tak najlepiej. 

Co do "kondycji" serwerów - poczytaj prezentację - dowiesz się wszystkiego. 

54169037467327365173.png

Pasjonat
Opublikowano

Pandorę można nazwać legendą ogółem, serwer dobry, stary, lecz popularny i w miarę liczba osób. Opłaca się zacząć jeśli zależy Ci na zabawie, a grać dobrze możesz nie wydając nic, no, chyba, że na sam początek chcesz być pro elo elo.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Obydwa serwery nie maja zadnej reklamy, mimo to przewyzszaja wszystkie pod wzgledem ilosci osob a to juz o czyms swiadczy. Co do serwera moim zdaniem lepiej jest postawic na stabilnosc i marke niz co kilka miesiecy zmieniac serwer z braku graczy lub wylaczenia. Reworki, s2 etc. rowniez daja duzo do myslenia - takie projekty najlepiej omijac szerokim lukiem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Obydwa serwery nie maja zadnej reklamy, mimo to przewyzszaja wszystkie pod wzgledem ilosci osob a to juz o czyms swiadczy. Co do serwera moim zdaniem lepiej jest postawic na stabilnosc i marke niz co kilka miesiecy zmieniac serwer z braku graczy lub wylaczenia. Reworki, s2 etc. rowniez daja duzo do myslenia - takie projekty najlepiej omijac szerokim lukiem.

Nie mają reklamy bo dzisiaj prezka Virtuala wylądowała w koszu :) Pewnie dlatego że zbyt dużo ludzi ma dość tego serwera, i z byt dużo "przykrych" dla was rzeczy wypłynęło w ciągu ostatnich dni i w tej prezce się znalazło :) 

http://www.mpcforum.pl/topic/494076-virtualmt2-dedyk-easy/page-133

Co do pandory - serwer zna chyba każdy, odkąd powstał  :) Więc nie potrzebuje reklamy , tym bardziej że mimo braku administracji żyje swoim życiem :) 

54169037467327365173.png

Opublikowano

"Przykrych" , nie jest adekwatnym slowem, bardziej nadaje sie wyraz zenujacych. Wezmy pod uwage zarzuty zwiazane z Tenma. Tenma pojawil sie w prezentacji, i juz po chwili kazdy podkulil ogon. Jako, ze wdawanie sie w dyskusje z idiota uwlacza mojej godnosci nie mam zamiaru drazyc tego tematu. Aktualnie nie gram na zadnym serwerze wiec ewentualne docinki bede ignorowal.

Srij9JT.png

Pasjonat
Opublikowano

@Sponsor111 co ma do popularności i klimatu 6/7 na klasy. Według mnie zwykły taki serwerek z taką opcją nie ma porównania do pandory, która jest wg mnie the best of the best.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

­Na pandorze 3/4 graczy to boty. Nie ma tam już chyba ani jednego czystego tzn. grającego bez haxów gracza.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Możesz wybić się bez żadnego pakowania w is, wystarczy poświęcić trochę czasu na drop :D

Poszukujesz Administratora na forum? Zgłoś się do mnie !!

Pomogłem daj +

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Warto grać. ja z Viruską gramy od 2010roku. (2 miesiące po starcie) od tego czasu gramy. Serwer jest zarąbisty - zapraszamy gorąco.

VirtualMT2 zawsze i wszędzie

201281423940000945952.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...