Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolni Farmerzy

*DisasteR*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Jak wam idzie w Wolnych Farmerach? Ja gram na świecie 12 i mam już 15 poziom Szaman-zielarz. Nie gram z żadnymi botami, ani nic :)

Moje pola:

24vtdg2.jpg

Zaczynając od lewego górnego rogu Pole [*], Kurnik [*], Obora [*]

I na dole Pole [*], Premium [*], Pole [*]

23h1sp0.jpg

W kurniku mam 5 kur, a w oborze 2 krowy i jestem zadowolony z takiego układu. Mimo tego, że kur jest więcej i można zbierać 4x szybciej jajka to i tak mi w kółko brakuje, a po tygodniu z obory mam 100-300 mleka. Nie zamierzam nic zmieniać do poziomu 19, kiedy wybuduje Ul. Wtedy zamierzam coś zburzyć, albo jedno pole, albo obore.

x

Opublikowano

SPAM ?? :P\\

ALE KONTO OK :rolleyes:

43e8e91583426019.png

33814.png

33784.gif

33662.gif

33773.gif

Moje zdania sa przesaczone krytyka i ironia , za co -? Tylko neo nie szanuja inteligencji ....

Opublikowano

Obora jest nie opłacalna ponieważ jakbyś postawił pole to byś zarobił na 3x tego mleka a co do pszczółek to są opłacalne dopiero na 2 poziomie czyli na 22 czy tam 23 lvl

Moje konto:

vzh94x.jpg

A tak wogule czy ten temat pasuje do tego forum?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A czemu ma nie pasować?

Co to jest tam na końcu w prawym dolnym rogu z takim słoikiem?

Ja dam taką rade, że lepiej jest obsługiwać klientów niż sprzedawać jajka po 20fT :| Taka prawda. Ci na dole dają od 500 do 2000FT(nie wiem jak tam na 15+), a te roślinki co rosną długo to stawiam na noc i rano gotowe. Wole zarobić troche więcej niż wykonywać questy, a i tak zdąże.

x

Opublikowano

Z tym słoikiem to majonezarnia.

Fizyka jest zasadniczo nauką opartą na intuicji i konkretnych faktach. Matematyka stanowi jedynie narzędzie dla zapisywania praw, które rządzą zjawiskami w przyrodzie.

Albert Einstein

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...