Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pakiet kart od iPhone

Deerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otrzymałem pakiet kart za rozegranie na iPhone gry i chciałbym się dowiedzieć czy karty z tego pakietu są dobre? Czy ta pierwsza karta to złota? Przyda się któraś z tych kart ogólnie? :) (jestem żółtodziub, grałem kiedyś i nie ogarniam w ogóle :P )

5363914291056511245659.png

Opublikowano

Nic nie warte śmiecie. Warte tyle pyłu co nic.

Legendarne karty tylko się coś liczą xD

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Takie, które mają wyrąbaną obramówkę z smokiem.

Wpisz sobie legendary card hearthstone w google grafika.

Takimi kartami są np. Ragnaros. 

exKidMod 4Story | Redaktor 4Story | Dziennikarz w MPC News 554461402688252517908.png

Lord Phoenix | The Phoenix | Falem | Senchi

Opublikowano

Takie, które mają wyrąbaną obramówkę z smokiem.

Wpisz sobie legendary card hearthstone w google grafika.

Takimi kartami są np. Ragnaros. 

Polecisz jakieś poradniki? Streamerów dzięki którym można się coś nauczyć grać? :)

Opublikowano

Polecisz jakieś poradniki? Streamerów dzięki którym można się coś nauczyć grać? :)

Streamy:

Z polskich: mkkr3, BlackFireIce.

Z zagranicznych to: Amaz, Trump, Kripp.

Poradniki możesz oglądać u mkkr3 na youtube, lub nagrania ze streamów wyżej wymienionych. I jeszcze parę poradników znajdziesz tu na forum.

giphy.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nic nie warte śmiecie. Warte tyle pyłu co nic.

Legendarne karty tylko się coś liczą xD

No to idac tym tokiem rozumowania najlepszym deckiem bylby deck z samych legend :)? W praktyce tak nie jest...

Witam, otrzymałem pakiet kart za rozegranie na iPhone gry i chciałbym się dowiedzieć czy karty z tego pakietu są dobre? Czy ta pierwsza karta to złota? Przyda się któraś z tych kart ogólnie? :) (jestem żółtodziub, grałem kiedyś i nie ogarniam w ogóle :P )

5363914291056511245659.png

Kolego, hearthstone to gra kolekcjonerska. Predzej czy pozniej i tak zbierzesz wszystkie karty, czy sa slabe czy dobre i tak musisz miec je wszystkie, aby moc zlozyc kompletny deck lub miec przygotowane do stworzenia czegos nowego itd.

Odnosnie kart:

Worgen - znajduje zastosowanie w Facehunterze

Ulepszenie - w obecnej mecie nie ma zastosowania w zadnym decku, ale w poczatkowej fazie gry nie patrz na to, bo poki nie zbierzesz konkretnych kart to musisz uzywac zamiennikow lub tworzyc wlasne autorskie decki z kart ktore aktualnie masz

Wilkor Alfa - zastosowanie w zoo decku Warlocka

Krasnolud - tak jak wilkor, spotykany w zoo, lecz nie tak czesto jak wilkor - zalezy od gracza co woli miec w decku i jak chce to wykorzystac

Wezowa Pulapka - Epicka, dobra sekret na Huntera, uzywany przez niektorych facehunterow.

Sa karty lepsze i gorsze, wraz ze zmieniajca sie meta niegrywalne karty moga stac sie kluczowymi kartami w niektorych deckach. Mowie o tym w tym kierunku abys nie pylowal pojedynczych kart, zbieraj karty i pyluj tylko nadliczone. Nie ma sensu pylowac karty ktorych nie masz wiecej niz 2.

Mam nadzieje ze cos pomoglem :D.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...