Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozdziałka + Paski po bokach HELP !

szakal97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam taki problem , a mianowicie chciałbym zrobić sobię rozdziałkę 800x600 4:3 + paski po bokach , aby nie bylo pixeli tylko ładna graficzka . Czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić ? Dodam ze akutalnie gram na 1366:768 16:9 , na tej rozdziałce jest okey niby 60 fpsow stale jest ,ale chciałbym popróbować czegoś innego moze mi podpasuje ,a widziałem ze tam sporo profesjonalnych graczy gra na 800x600 .Pozdro

Pasjonat
Opublikowano

We właściwościach i parametrach startowych wpisujesz -w 12421 -h 13532. Liczby zależą od szerokości i wysokości takiej, jaką chcesz.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

@m0u Nie da się jakoś inaczej ?

We właściwościach i parametrach startowych wpisujesz -w 12421 -h 13532. Liczby zależą od szerokości i wysokości takiej, jaką chcesz.

Nie da się jakoś inaczej ?Nie zbyt to rozumiem

Opublikowano

@m0u Nie da się jakoś inaczej ?

Nie da się jakoś inaczej ?Nie zbyt to rozumiem

Jak masz parametry startowe gry to wpisujesz np.

-w 800 -h 600

Wysokość / szerokość

Parametry startowe znajdziesz w właściwościach gry.

Ex Lider Counter-Strike

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuję wiedzieć tylko jak zrobić te paski bo boku przy 800:600 4:3 bo bez nich jest pixelownia straszna ;/ , a wiem ze da sie grać tak . Czekam na pomoc ;;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...