Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vac ban ( nie cheatowałem)

damia332233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio grałem w cs go ( na głównym koncie ) po czym wywaliło mi w całym domu korki, oczywiście ban na 7 dni bo już miałem podobne incydęty związane z wywaleniem z gry. Postanowiłem kupić nowe konto (smurfa) oczywiście jeśli ktoś miał kiedyś smurf konto to wie jak to wygląda meczyk   na silverki    średnia fragów na mecz  35-60.  Dzisiaj wchodzę na konto i widzę na głównej stronie    żółtą tabelę z napisem     VAC ( Valve Anti-Cheats)    To konto steam jest zablokowane i nie ma dostępu do bezpiecznych serverów z powodu oszusztw.    Ktoś mi wytłumaczy przez co to jest/za  co to jest      // jeśli ktoś ma zamiar napisać o  WH czy czymś tam informuje że mam Windows xp  32 bitowego   i choć bym się zesrał to nie  będę miał tam czitów poprzez nie posiadanie aero czy czegoś tam       to o co tu chodzi ? 

Opublikowano

­Skoro jesteś taki pewien że nie czitowałeś to napisz do Valve. Jak Ci nie odpiszą to po prostu sprawdzili i jednak cheatowałeś.

hiFG4ZA.png

Opublikowano

Masz vac'a i tyle, musiałeś cheatować lub kupić konto od kogoś kto cheatował.

Jeżeli sądzisz że na 100% nie cheatowałeś to napisz do suppa

Ex Lider Counter-Strike

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli napisze po polsku bo to będą 2/3 zdania  odczytają to ?

nie mam zamiaru się rozpisywać zadam 2 pytania 

2/3 zdania? To jak chcesz im to opisać? Lepiej po angielsku, większa szansa, że odpowiedź będzie szybsza, bo w przypadku polskiego to są przypadki, że oooo.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Po do polskiego nie pisz długo się trochę czeka na odp od nich :P

A co do tematu to pewnie kupiłeś konto gdzie koleś cheatował i dlatego chciał sprzedać...no chyba, że cheatowałeś a nie mówisz nam tego to wtedy twój problem :P

Opublikowano

Jeśli napisze po polsku bo to będą 2/3 zdania  odczytają to ?

nie mam zamiaru się rozpisywać zadam 2 pytania 

Pisz po angielsku.

W polskim suppie różne bywa, niektórzy czekają miesiąc, a niektórzy tydzień.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Jeżeli dostałeś niesłusznego VAC Bana, to powinieneś go mieć zdjętego po kilku dniach. Mówię Ci tylko to co słyszałem, jak ktoś tak mówił. Vac'a za darmo się nie dostaje ;)

82530579353928875430.jpg

Opublikowano

Vaca za darmo nie dają i też za darmo nie ściągają. Chyba tylko był jeden czy dwa przypadki że vaca komuś ściągneli.

I6uiDut.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...